En tilværelse men ondt i hjertet har resulteret i flugt, med druk hver weekend.

Navneskift… hvad forgår der i dagens Danmark…

Så kom dagen sgu, hvor jeg tog en stor beslutning.
Nemlig at ændre mit navn, og her tænker man jo så, Hmmm, hvad kommer den af.???
Og ja det skal jeg fortælle jer 🙂
Mit navn var jo Nathja Pusle Borowiec og mit nye navn er
Nathja Pusle Bech Pedersen.
Noget så Dansk som det overhovedet kan være.
Jeg har efterhånden oplevet nogle gange, hvor at man skurer lidt til mit efternavn Borowiec, og selvom jeg er meget stolt af det, så er nogle arbejdsgivere desværre fordømmende og her den anden dag blev jeg ringet op hvor man direkte spurgte mig, på en ikke så rar måde, om jeg var Dansker.
“Øhhhhm ja” svarede jeg “det er jeg, mine rødder er danske”.
Hvorpå der så blev svaret “Okay, hvorfor har du så sådan et efternavn, og hvor kommer det fra? Det svarede jeg self også på, og så blev der lige igen spurgt “Okay, så du er altså helt dansk” og her svarede jeg så pænt.
“Ja jeg er helt dansk, men for at være helt ærlig så har jeg ikke lyst til at komme til ydeligere samtale hos dig, da din understregelse om min baggrund af fødeland er så vigtig” og så blev der eller smækket på.

Altså, jeg var/ er faktisk lidt i chok over dette, og selvom jeg står ved min familie, og mit efternavn, så er der en anden del af min familie, som hedder Pedersen, og det har jeg så taget nu, for at undgå disse situationer, og måske kan der komme noget job til mig i en fart 🙂
Hvis nogle arbejdsgivere sidder og kigger direkte på navne i ansøgninger og man allerede bliver frasorteret der, og der ikke bliver kigget på hvad man egentlig indeholder, så må jeg optimere mine muligheder.

Så Velkommen til Nathja Pusle Bech Pedersen 🙂

Ha en dejlig aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tilværelse men ondt i hjertet har resulteret i flugt, med druk hver weekend.