long time no see som man siger

Kærligheden knust

Jeg gør det meget kort.

Det er et ultra ømt emne for mig pt, og blir nød til at melde ud inden der kommer alt for mange spørgsmål jeg ikke kan klare at svare på.

For lidt siden lavede jeg et oplæg om kærligheden og den perfekte mand..

Lykken varede desværre ikke længe, og skal nu vænne mig til at være alene igen. Der er ingen der har været utro, eller noget andet negativt i den dur, og vi er ikke uvenner, og vi havde det rigtig godt men der er bare nogle andre personlige årsager, som har gjort vi måtte stoppe det, desværre. Som alle har sagt og skrevet “i var jo så glade og passede så godt sammen” men nogle gange er det ikke nok. For mig vil han altid være den perfekte mand, og den mand som har lært mig at slappe af i et forhold og stole på et andet menneske. Så jeg mener stadig alt i mit foregående opslag. Så ingen sure miner herfra, kun en kæmpe sorg og et hjerte knust i småstykker. Mere kan jeg ikke åbne op om nu..

Tak for alle jeres super søde beskeder de varmer hver og en.. ❤

Varmeste kærlige hilsner miiig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

long time no see som man siger