Den evige kamp, men lykkelig.

long time no see som man siger

Ja så har der været stille, og hvad mon der er sket i al den tid 🙂
Jeg fik jo en kæreste, og så blev jeg kæreste kedelig.
Hehe neeeeej, det var nu ikke helt sådan, men tiden gik pludselig meget stærkt, og da han har en søn har jeg koncentreret mig om min nu, lille familie.
Og jo så gik jeg sygemeldt med min ryg og det har også taget mig en del tid at komme over. Så ja tiden er simpelthen bare fløjet afsted.
Jeg har snart 1 års dag med min kæreste, og det er jo en dag der skal fejres. så hvis i har nogle gode ideer, er i mere end velkomne til at smide en kommentar, hvis hvad vi kan lave af hyggelige ting 🙂
Vi har indtil videre aftalt at vi bare skal ind og spise noget rigtig god mad, og så har vi snakket om at leje et værelse på det gamle hilton hotel, hvor der er spa. så det blir dejligt at komme ind og få slappet af og bare nydt hinanden 😀 
For mig er han det der betegner drømme manden. Han har virkelig formået at hvad en kæreste er, altså på den måde med man er trygge ved hinanden og at der ikke er al den jalousi og al det drama der nogle gange kan være i et forhold. Det er så dejligt, at uanset hvad vi laver, så blir der ikke sat spørgsmålstegn omkring noget. og vi behøver ikke at snakke i telefon hele tiden og sådan, det er virkelig lige en mand for mig, som har formået at vise at der også er andet end alt det dårlige i et forhold.
Og samtidigt har vi det bare helt sindsygt sjovt.
Altså jeg tror virkelig ikke jeg har grint så meget som i den tid jeg bruger sammen med ham, og det er jo helt vildt dejligt, og samtidigt kan vi også bare slappe fuldstændig af, som vist på det kommende billeder 😀 haha, han kommer til at hade mig for at ligge de billeder op… Griner… (Undskyld skatter, men du ved jo du er sammen med en blogger 😉 Haha)
så jeg glæder mig bare til at se hvad fremtiden bringer <3 😀

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den evige kamp, men lykkelig.