Julegave ideer ;)

Den evige kamp, men lykkelig.

Akurat lige nu, står jeg i mit fitness center, jeg høre Nik og Jay med ‘kommer igen’. Kigger ud af vinduet, trækker vejret ind af næsen, og puster ud af munden. Tankerne køre, mærker mig selv og hvilke smerte der er i min ryg, som skal trænes væk, pludselig får tankerne frit spil. 

En smugle angst rammer mig, prøver at kontrollere tankerne, men blir nød til at give slip, gåsehuden på min krop rammer mig som en bølge fra havet, mens mine ben automatisk bare går videre på løbebåndet. Tankerne om at miste er forfærdelige i øjeblikket. Så forfærdelige, at jeg er bange for, at ødelægge alt omkring mig, og skubbe alt væk fordi jeg lukker mig selv inde. 

Jeg er så inderligt glad, og lykkelig, så hvorfor rammer de forfærdelige følelser mig…? 

Jeg er ramt af sygdom pga en diskusprolaps og er sygemeldt fra mit arbejde. 

Her slår det mig, at jeg er så forfærdelig bange for at miste mit arbejde, som jeg så inderligt elsker. 

Det har været min vej til succes, selvom mange ikke forstår det. Jeg frygter at miste det jeg er allermest glad for og elsker. At miste mit arbejde, eller ikke at kunne kæmpe mig tilbage, gør mig så ked af det og bange, fordi det er noget af det som gør min hverdag til den bedste. 

Jeg har fået den aller dejligste mand i mit liv, som jeg slet ikke kan beskrive med ord. Ham og hans familie, er noget af det bedste og dejligste. Føler mig så heldig når mine tanker kommer derhen, og så slår det mig, som et brag. 

Kan det virkelig være rigtigt at lille mig kan være så heldig og fortjener den lykke og glæde?! 

JA selvfølgelig kan det, det. 

Så hvordan takler man lige, at blive ramt af, at være så bange for, at miste det jeg har aller kærets. 

Jeg har nogle dejlige væsner og kærlighed i mit liv som jeg værdsætter ubeskriveligt og elsker dybt i mit hjerte. Men er så bange for at miste dem alle og det hele.

Mit mønster fra tidligere, er grunden. 

Svigt og tab fra fortiden, er vejen til de følelser der rammer, når jeg føler ægte kærlighed. 

Hver gang jeg har haft noget kært, eller elsket højt, har jeg mistet, så det er helt sikkert noget jeg skal arbejde med. Og dette er min kamp. 

Svigt fra barnsben og igennem livet, kan virkelig komme til udtryk pludseligt, når jeg så virkelig elsker nogle/noget og livet. 

Jeg ved jeg er stærk, jeg ved jeg nok skal klare den, jeg ved jeg har mennesker i mit liv som elsker mig, og jeg VED at jeg nok skal lære at tro på at dette er virkeligheden for mig.. 

Tænk at være så glad og lykkelig, at man næsten kan føle, at man lever en andens liv, fordi ens liv tidligere altid har været kampe der skulle tages. 

Men dette er 100% mit liv og jeg er så glad for hvor jeg er. 

Det er helt okay at læne sig tilbage og bare nyde det sted, man har kæmpet sig til, og nyde at kampen er slut. Jeg kigger igen ud af vinduet, trækker vejret dybt, blir ramt af bølgen igen, gåsehud over hele kroppen, nu med kærlighed, en glædestårer i øjet, og med et smil på læben, og nyder nu jeg er lige HER hvor jeg er. 

Til alle mennesker der er i mit liv… Hold kæft hvor jeg elsker jer, hver og en… 

Tak for i har bragt mig til hvor jeg er nu… 

-Nathja 

6 kommentarer

 • Mie

  Elsker også dig min pige.. ❤️ Og kæmpe JA til at du har fortjent det.. har kendt de her mennesker du snakker om meget længe, og ved at de er der for at blive.. kan sagtens forstå når fortidens skygger rammer, men vi forsvinder ingen steder 😘 kys kram og kærlighed 🙏🏼❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullemuss

   Tak og alt tages imod hvad du skriver <3 det er så dejligt at vide. Man kan nogle gange bare godt lige stoppe op og mærke sådan, puuuhaaa kan det virkelig være rigtigt at alt bare er så godt fordi man har været vant til kamp altid 🙂 men tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Kære søde Nathja
  Det er et meget smukt og fint indlæg du har skrevet. Jeg vil gerne tale med dig om det, hvis du har lyst?
  Kærligst fra Sviger❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullemuss

   ååårhh tusind mange tak, det er jeg meget glad for at høre. Det er altid rart at snakke med dig, så vi kan godt tage den over en kop kaffe en dag <3 Tænk at være så heldigt at have så skønne mennesker i mit liv. det er jeg meget glad for. Krammer til mig sviger <3 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tankemylder tror jeg de færreste slipper for – godt du ender med et positivt resultat – det er jo det vigtigste 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullemuss

   Ja det har du nok ret i. Tankemyller er en forbandelse, som er svær at komme af med. Men som du skriver, så må man prøve at rette mod det positive, så det er helt klart en ting som jeg arbejder på. 🙂
   Positiv vind til dig.
   -Nathja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegave ideer ;)