ADHD/ADD vi er mennesker.

GLAD som aldrig før..

Ja der går sgu desværre lidt tid imellem jeg lige får skrevet herinde… UNDSKYLD…
Der sker rigtigt mange ting i mit liv hele tiden 😉 hehe
Jeg har fået arbejde som jeg er heeeeeelt sindsygt glad for… Absolut drømmejobbet og Jeg elsker seriøst mit job…
Min chef troede ikke på mig (tror jeg) da jeg fortalte ham at det var absolut drømmejobbet, men det er det altså, og det tror jeg de har fundet ud af jeg mente 😀 hehe..
Jem og fix er stedet hvor jeg bruger UTROLIGT meget af min tid pt, og jeg har de allerfedeste kollegaer, og ja, så elsker jeg jo bare stedet, fordi jeg er gør det selv kvinden, som nogle har bemærket 🙂 hehe..
Trods livets tiltider hårde prøvelser og alt det, så har jeg aldrig haft det bedre end jeg har det nu…
Jeg er inderligt glad når jeg står op om morgenen, selvom kl er tidligt når vækkeuret ringer :O hehe
Jeg har fået overskud i hverdagen, så jeg får passet min træning, hjemmet med alle hundene, plus familie, venner osv, og så smiler jeg hver eneste dag, så det er jo helt fantastisk… Jeg har de dejligste mennesker i mit liv og kunne ikke være mere lykkelig over alle de ting…
Jeg troede altid at jeg skulle være lykkelig ved at jeg fandt en kæreste, fik børn, og familie.. Men jeg har altså fundet ud af, at det overhovedet ikke er slemt at fylde 30, og være det sted i livet hvor jeg er…
Nej jeg har ingen kæreste, el nogle børn, så det er noget der en dag må komme.
Men udover det, så har jeg det helt fantastisk og priser mig lykkelig over hvor jeg har kæmpet mig frem til den dag idag.. 😀
Og hey, hvad skal man med en mand, når man har de dejligste veninder, familie, og job 😉 hehe..
Jeg glæder mig til at opleve dagen imorgen, hver dag og det er en ubeskrivelig følelse..
Til alle folk som spørger ind til min diagnose og job osv, så tager jeg fortsat medicin, som hjælper mig helt vildt, og jeg har fundet en stabil mængde som gør jeg fungere i allerbedste velgående… Jeg ved MANGE mennesker er imod medicin og alle de ting, MEN DET HJÆLPER virkelig mig.
Tidligere har jeg altid følt mig trist i humøret, tingene har været uoverskuelige, bare det at stå op om morgenen, har været en kamp. Men nu vågner jeg nærmest inden mit ur ringer, og så er jeg frisk, plus den indre ro jeg har fundet.. Det er helt ubeskriveligt at have det sådan her, og er ked af jeg ikke har haft vidst noget før at jeg har havde ADD og jeg så kunne starte op på noget behandling 😀
Når men jeg vil bare kaste en MASSE kærlighed ud af alle jer der sidder derude… Håber i har det ligeså dejligt som jeg har, det fortjener alle mennesker.. <3
Vil ligge mig til at sove nu, har knoklet på jobbet hele dagen (hvilken herlig følelse)  🙂
Haha og når ja, jeg er blevet lyshåret igen 😉  LOVE IT..

Over’n out Nathja <3

Her er lidt billeder fra den sidste tid 🙂
img_0972 img_1183 img_1200 img_1234 img_1188img_0272img_0950img_1035

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADHD/ADD vi er mennesker.