Støder jeg nogle? Jeg står ved det jeg har valgt at arbejde med!

Kender i det?!!!!!!

Ligger her i min seng…. Syg i dette fantastiske vejr… Kan bare ligge og kigge ud af mit vindue 🙁 Men tænker over livet, og over hvor glad og lykkelig jeg er, for hvor jeg er idag…. Jeg mangler dog noget i livet… hmmm. Nemlig den der følelse af, bare at blive taget med bukserne nede og blive fuldstændig tilbageslået på den gode måde selvfølgelig… Det kan være alt fra en person, til en begivenhed eller hvad som helst andet som bare brager derud af… Mangler virkelig bare at kunne mærke den der følelse helt inde i sjælen… Hvad mon der skal til… Det sidste år for mig har været rigtig hårdt, og alt hvad der hedder følelser er fuldstændig pakket væk… Altså jeg kan godt gå og være sådan rigtig glad for de ting der sker, fx med skole, arbejde osv… Men alle de følelser som jeg havde en gang, omkring alting, ja de er sgu forsvundet… Det kan jo så både være godt og skidt… Det kan godt være det er fordi jeg bare er blevet gammel… 🙂 Hehe.. Troede dog bare at der kom flere følelser når man kom op i alderen… 🙂 Synes også bare jeg snart mangler, den der mand som bare forguder en, elsker en ind til inderste, og manden som bare ønsker ar tilbringe en masse tid sammen… En som ønsker præcis det samme som jeg, her i livet. Og en mand som forkæler en, viser omsorg og tillid… Gider seriøst ikke spilde tiden på fuckboys. Når men sådanne mænd findes ikke,  så må drømme videre her i min seng mens jeg lige tager mig en lur mere… <3

Har i nogle gode ideer til hvordan man kan gøre for at blive ramt at braget fra lynets nedslag (eller hvad man siger) 🙂

Noget skal der hvertfald snart ske… haha 😉

Håber i alle har det dejligt i hvertfald 🙂

-Nathja <3

img_5022

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støder jeg nogle? Jeg står ved det jeg har valgt at arbejde med!