Kender i det?!!!!!!

Indlagt på sygehuset….

Der er fuld fart på i øjeblikket, har både arbejdet, og udover det mødt nogle fantastiske mennesker, som jeg har brugt tid sammen med…. og den der følelse jeg eftersøgte den anden dag, kom til mig fra et lyn, fra en skyfri himmel 🙂

Men det skal jeg nok fortælle nærmere om når tiden er til det… 😉 lige nu er det virkelig bare en dejlig følelse i hele min lille krop <3

Udover det, så har jeg været indlagt på sygehuset… 🙁 øv for en omgang… VIRKELIG MANGE mavesmerter, som de troede var blindtarmsbetændelse… Men det tror de sp ikke alligevel… Nu skal jeg igennem en gynækolog, som skal lave en kikkert operation, tror jeg, og som skal lave sådan nogle ultralyds scanninger, og alt muligt andet… årh manner jeg har bare ikke overskud til jeg skal rende med så ondt her hele tiden… 🙁 Jeg er blevet udskrevet og ligger hjemme i min seng… Har brugt noget af aftenen, med et af de dejligste mennesker… Det har man brug for når man ikke er på toppen… Omsorg, forkælelse, og massere kærlighed… Jeg er vild med lige den del… mine mavesmerter kan dog godt forsvinde i en fart <3

Håber i alle har fået en dejlig start på påsken 🙂 <3

loooove fra miiiig..

-Nathja <3img_5139 img_5146 img_5148 img_5150

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender i det?!!!!!!