Indlagt på sygehuset....

Efterlysning overstået, jeg fik hva jeg ønskede…

Hej alle skønne læsere… Undskylder mange gange jeg har været lidt fraværende, men men men, der har været god grund… 🙂

Jeg efterlyste for noget tid siden, at jeg manglede et eller andet…. og pludselig skete der en hel masse… Udover jeg har ligget syg, og stadig gør. Har jeg også været en tur på sygehuset… øv øv… og pt skal igennem alle mulige undersøgelser, fordi de ikke kan finde ud af hvad jeg fejler… 🙁 jeg er virkelig træt af at være så syg hele tiden… hvis jeg ikke fejler det ene, så er der det andet i vejen… buuuhh…

Ser man bort fra alt det sygedom halløj, så er der sket en masse masse andet i mit liv 🙂 Vil ikke afsløre alt for meget lige pt, men lad mig bare sige at jeg har oplevet og mødt en masse dejlige mennesker, som jeg er blevet rigtig glad for… Mange ting her i livet kan gøre en glad, men en ting er sikkert, det handler bare om at finde de rette mennesker at dele oplevelserne med… Det er lidt svært for mig at gå i detaljer lige nu, men det ska nok komme en dag, hvis tiden er til det 🙂 lige nu nyder jeg bare som tingene er, og så ser vi hvad som sker 😉

Mange har skrevet til mig på Facebook om jeg er i forhold osv.. Som tingene er lige nu er jeg ikke i forhold, jeg ser en. Og andet får i ikke afvide 😉

kærlighed til alle jer derude… <3

-Nathja<3

(billedet er fra da jeg var rask, pt ligner jeg et sygt monster 🙂 )

img_5045

6 kommentarer

 • Valerina Halilaj

  Hold kæft du er blevet flottere efter Paradise Hotel og håber ikke du bliver sur eller noget misundeliger dig VIRKELIG 🙊😍❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullemuss

   Mange tusind tak skal du have <3 hehe… selvfølgelig blir jeg ikke sur 😉 hehe… det er sødt af dig at skrive sådan.. :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Valerina Halilaj

  Det var så lidt ❤ Og det var godt thihi 🙊 – Kan du ikke lave nogle makeup videoer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullemuss

   Ja, når jeg lige blir rask ska jeg nok gå igang med lidt video’er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Nathja jeg vil gerne møde dig i virkeligheden stor knus fra din fan liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Valerina Halilaj

  Undskyld jeg svare dig først nu så det idag 🙊 – Super og det glæder jeg mig til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indlagt på sygehuset....