Stinker livet pt??

Støder jeg nogle? Jeg står ved det jeg har valgt at arbejde med!

Det håber jeg på ingen måder at jeg gør, med dette indlæg…

Hej dejlige læsere <3 Som jeg skrev sidst, så er jeg startet med at arbejde. Jeg er overdrevet glad for det. Nogle jeg har mødt, har sagt “Arbejder du der” Som om det skulle være en dårlig ting. Men faktisk så er jeg pisse stolt af mit arbejde, som er i Rema 1000. Lige nu tager jeg skole først i hverdagene, og så arbejde efter skole, og i weekenderne. Jeg elsker at røre mig, og være igang på den måde som man er ked at knokle rundt på paller og ordne fx spotvare, og elsker at få tingene til at være lige i skabet, så når folk der handler får en lækker handletur ud af det. Jeg blev faktisk lidt irriteret over at blive spurgt på den måde som om det er et nederen arbejde. Og få kommentaren “jeg ku ikke finde på at arbejde der” i hovedet. For HALLO, jeg har et job. Hvad har du selv….? Det er måske svært for nogle, at se sig selv arbejde i et supermarked, men det sted hvor jeg har fået job, sætter de virkelig standard og prestige på højeste ønske. Og nu kan jeg måske træde nogle over teerne, men mit arbejde er så livbekræftende. Idag kom en dame som var syg, men hun var seriøst så rar og skøn, og strålede af glæde trods hvad hun gik igennem… Jeg er så glad for at jeg blir beriget med sådan dejlige mennesker. Arj men det er simpelthen så dejligt at kunne give noget glæde til ens kunder og så bare få det tilbage på sådan en livsbekræftende måde… Og så har jeg udover det fået nogle rigtig søde kollegaer… 🙂 jeg er virkelig GLAD 🙂 weeeee…

Langt om længe har jeg fået noget virkelig fedt at længe, og jeg vågner kl 06 om morgenen og er glad og frisk. Jeg har ALDRIG prøvet at vågne så tidlig og bare være glad og vågen og endda også stå op 🙂 haha, dem der kender mig ved at det altid har været en krig for mig hvis jeg skulle noget tidligt om morgenen…  Ved ikke om det er fordi jeg er blevet voksen nu, og har bil, så jeg bare kan køre afsted. Men det er i hvertfald ubeskrivelig rart indeni 🙂 Når men nok herfra 😉

Nu vil jeg sove, efter en lang arbejdsdag <3

-Nathja over’n out <3

img_4863 img_4864

2 kommentarer

 • SvendB

  Det undrer mig, at primært yngre kvinder altid laver mærkelige ansigter- duckface eller det, der er værre – på næsten alle deres billeder på de sociale medier?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Det er vist første gang jeg kommenterer på en Paradisoblog, men læste lige reaktionerne på dit nye job og vil bare give dig stor tommel op for ikke at være typen der føler sig for fin til et “rigtigt” job bare fordi du har været kendt fra TV.
  Utroligt at nogen ikke anerkender at du tager et job, som 99,9% af alle mennesker har brug for at nogen gør i deres hverdag.
  Held og lykke med det og tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stinker livet pt??