Deltagerne!!!

Spørgsmål om paradise og personlighed!

img_4595 img_4596

-Hvem er du når du ikke er Nathja fra paradise?
Jeg er en super glad, og tiltider udadvendt pige 🙂 Dog elsker jeg også “Nathja tid” 🙂 Jeg er det mest kærlige menneske, som prøver at give alt det jeg kan, til de mennesker jeg elsker, og holder af, hvis man vel og mærket behandler mig ordenligt 😉 Jeg har et temperment som kan skræmme mig selv, meeeen der skal virkelig meget til jeg kommer så langt ud i arrigskab 😉 Jeg bruger min tid på min hund, min familie, og mine venner.. Og ellers dagdrømmer jeg bare om stor succes og familie 😉 <3 img_2991

-Er paradise et rigtigt hotel eller er det et studie.?
Paradise hotel er ikke et studie. Det er et sommerhus/hotel som nogle rige mennesker ejer, mener jeg nok… Dem som ejer det, flyver endda enkeltvis afsted i hver sin flyver, for at hvis der sker noget, så styrter de alle sammen ikke ned, og derved har de stadig familie tilbage… I må ikke lige hænge mig op på om den sidste del er rigtig, men det fik vi hvertfald fortalt… 🙂 Så det er altså et rigtig sted, hvor produktionen fra paradise hotel, sætter kamera op, og får alt gjort og malet, så der er klar til vi deltagere kommer derned.

-Snakker du med nogle af deltagerne?
Ja jeg snakker stadig med nogle af de andre.. Sådan en som Jack, er blevet en rigtig god kammerat. Og min plan er da jeg en dag vil tage over til Sandra nu da jeg har fået kørekort 🙂 Malene og Anna, er også nogle jeg kan have kontakt med, dog meget sjældent..img_4591 img_4592

-Hvordan var dit forhold til stolle da du kom hjem og snakker du med ham idag?
Stolle og mit forhold ændrede sig med det samme han røg ud og kom til Danmark, og jeg stadig var på hotellet i Mexico. Jeg savnede det vi havde, men eftersom jeg havde en flirt med Nichlas dernede og det fortsatte da vi kom hjem, stoppede det ligesom brat.img_4594                             Efter noget tid hvor programmet kørte, blev vi mega uvenner, fordi jeg så hvordan han havde været bag min ryg.. Jeg havde altså troet at vi havde haft noget som vi åbenbart ikke havde i hans verden. Vi snakkede ikke sammen under resten af sendetiden i fjernsynet, men da jeg hader at være uvenner med folk jeg holder af, blev vi enige om at, vi lagde det hele på hylden til finale festen, og det takker jeg os begge for at vi gjorde, for hold kæft en sjov aften ham og jeg havde… Stolle og mit forhold idag er uændret siden da, og selvom vi ikke snakker sammen nu, så ville vi stadig kunne have en fest hvis vi så hinanden. Han har en kæreste nu og det virker til de er rigtige glade for hinanden, hvilke jeg er rigtig glad for på hans vegne.. <3img_4589

 

-Hvor meget må i egentlig drikke, og er der noget med i slet ikke er så meget sammen på hotellet, som man ser?
Altså hvor meget man må drikke afhænger lidt af om man skal i ‘sync’ (som er der hvor man sidder og snakker alene) Det plejer som regel at foregå om aftenen, hvor 5 skal en tur ned og fortælle om hvad der er sket i løbet af dagen. Er man en af de 5 må man drikke 1-3 drinks afhængig af om du er den første eller den sidste der skal ned og snakke. De andre deltagere som har “fri aften” må drikke så meget de nu kan og vil indtil baren lukker, og det plejede den at gøre ved 2 tiden ca. Man skal jo kunne komme op og være klar om morgenen efter, så det nytter ikke at man bare ligger med vold tømmermænd… hehe.. dog er der nogle gange det lige tager overhånd.. 🙂 ups.. Man er sammen 24 timer i døgnet, så det er altså meget mere end man kan se på tv 🙂 Vi bor jo sammen parvis på værelserne og man føler nærmest det er en kæreste/bror/familie medlem som man bor sammen med.img_4586 img_4588

-Hvordan var det at være med i paradise hotel?
Det var den fedeste oplevelse. Noget som man ikke kan beskrive med ord tror jeg. Jeg elsker den taktik der er i programmet, som desværre ikke kommer så meget til udtryk. Der blir fokuseret lidt for meget på sex synes jeg personligt. Programmet har så meget mere at byde på. Men det er jo min mening… Ville helt klart tage afsted igen, for at give den max gas og vise lidt klogskab 😉 hehe..img_4593img_4590

-Når der er Pandoras og det blev vist på skærmen, var der kun så lidt spørgsmål, eller er de blevet klippet ud?
Til Pandoras æske er der virkelig mange spørgsmål, så det er kun nogle meget få som blir valgt ud til at blive vist

img_4587

-Fortryder du noget du har gjort derinde?
Jeg er en pige som står ved de ting jeg gør, så nej, jeg fortryder ikke noget jeg har gjort. Der er nogle ting som jeg selvfølgelig kan se i bakspejlet ikke er så klogt, men jeg fortryder ikke noget af min deltagelse 🙂 OG DOG… så fortryder jeg virkelig at jeg ikke valgte at få smidt Nicolas ud helt fra starten af… 😉

-Har du nogle kæreste nu? Jeg har ikke nogle kæreste som tingene er lige nu.. Ser en, og tager tingene som de kommer 🙂

– Nathja is out <3 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deltagerne!!!