NU RABLER DET SGU.....

Hvornår blir det for meget….

Som tiden nok har ændret sig :-/ altså jeg er selv en af dem som har haft en Paradise kæreste, nogle mener 2 🙂 og jeg er også i kategorien ‘at have sex på skærmen’ MEN synes virkelig der er en grænse… Jeg får helt sikkert på puklen over dette indlæg, dog skriver jeg det ikke fordi jeg er ude i at dømme nogle, men fordi jeg er forarget over at en kanal som TV3 vælger at bruge så meget sex sex sex i fx, Paradise hotel, HVOR BLIR TAKTIKKEN AF :-O Jeg er personligt FAN af taktik og det psykologiske i det spil, og synes det er så forfærdeligt ærgerligt at ALLE omkring mig snakker dårligt om programmet når jeg selv er en som elsker det.. men elsker absolut ikke det som det blir vist som… Og er foraget over, at det bare er så forfærdeligt almindeligt (åbenbart), at ligge og give den fuld skrald på åben skærm, ja undskyld mit sprog. Jeg høre tit, og læser endnu mere, at folk fortryder det efterfølgende… Jamen Hallo… Så stå dog ved de ting det bliver lavet.. Jeg er fuldstændig enig i at det ikke er særlig klogt, men jeg har fuld forståelse for, at man kan være dernede, glemmer kameraerne, blir forelsket/for følelser for folk som man måske ikke gør herhjemme, eller hvis man har gået tilstrækkelig længe og derved kan give sig hen når man har fået lidt at drikke og sådan… Men ligefrem at give den fuld smadder til højre og venstre og slet slet ikke tænker over, alle konsekvenser der er ved bare, at udfolde sig på den måde det hvertfald blir vist. Jeg bemærkede at 2 personer slet ikke blev vist i løbet af et afsnit fordi de åbenbart ikke havde sex med nogle…

JEG SAVNER TAKTIK OG AT SE PERSONLIGHEDERNE, som jeg ved der gemmer sig inde bag hos de forskellige…      Jeg ville ELSKE at komme derned og lige vise hvordan taktikken virkelig hænger sammen 🙂 Haha… Tæt på 30 og savner taktik- Ja jeg er ikke blevet voksen endnu 🙂 griner…

Når men kommer lige med en udtalelse senere om hvordan jeg ser de forskellige personligheder <3

HUSK INTET MENT ONDT..

Kærligst fra miiiig <3

img_4559

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU RABLER DET SGU.....