Hvornår blir det for meget....

Deltagerne!!!

img_4579

Lad os starte med mark: The new one… hmm synes virkelig det er ærgerligt man ikke rigtig når at se så meget af ham… Han virker som en fyr der lige ska ha lov til at udfolde sig 🙂 img_4577

Så har vi Lenny: Arj men her er jeg jo TOP FAN 😀 hold nu op hvor er han cool… ved ikke om det er fordi jeg er på alder med ham, men jeg synes simpelthen han er for sej.. Måden han får sagt sine meninger på og hele hans attitude spiller bare, indtil videre 😉 Lenny drengen, lad mig se hvad du dur til og ryk så rundt med de brikker i det spil du køre 🙂 img_4570
hmmm Maja: jeg tror lidt jeg fejl bedømte hende en lille smugle da jeg så de intro videoer inden programmet startede… Maja virker faktisk til at være en okey sød pige, der bare ska lære at vide hvad hun selv er værd… Til at starte med tænkte jeg hun var en rigtig kælling, men har ændret syn på hende efterfølgende… 🙂
img_4571Jonas: Jonas virker for mig til at være sådan ooookay, hvis bare han ligger det bullshit væk med at han har styr på alt, det klæder ham virkelig ikk.. Udover det virker han til at være lidt mere følsom end hvad han måske giver udtryk for til start… Synes klart bare han ska holde sig til hans partner Nanna i stedet for at være en fuckboy. Dog glæder jeg mig til at se hva han virkelig ka på taktikken når det gælder
img_4569Nanna pigen: Hun virker til at være en super cool og sød tøs… Men forhelvede unge dame, håber sgu du passer mere på dig selv herhjemme, og ikke bare giver dig hen til en fuckboy som lige har ‘banget’ en anden…. Som Jonas selv siger “han fortjener det overhovedet ikk”. Udover det synes jeg, hun virker super skøn…
img_4572Tanja: Har ikke rigtig noget at sige om hende… Af det jeg ser på tv synes jeg ikke rigtig hun har så meget at byde med, andet end hendes engelske gloser… AMASING… så videre…
img_4574Anders aka Herkules: Jeg synes han virker super sød… Så ærgerligt at han er tvunget ind i det ægteskab… Han virker til at tænke en del over tingene, så håber helt sikkert der snart kommer udtryk på det taktiske…
img_4566Christian: Der er ikke så meget at sige, altså synes sgu ikke rigtig de var så kloge i at bytte rundt hvis det var fordi Christian gerne ville stå med Caroline… Synes det virker til at han hænger meget bag de andre og ikke rigtig er så aktiv… Dog er der meget der ikke blir vist på tv, ved jeg selv, så vil ikke dømme ham på dette endnu…
img_4568Simone: Hmm hva skal jeg sige… Jeg synes faktisk at Simone virkede til at være den sødeste og dejligste pige.. Hun gik lige i hjertet… Synes bare nu at det virker til hun er lidt for glad for sig selv.. så ÆRGELIGT… Jeg ville ønske Simone havde sig selv med, for det virker som om hun blir lidt tabt i alt det rod der er dernede… ØV…
img_4573Så kommer vi til Boris: Årh Jesus…. Jeg ved VIRKELIG ikke hvad der er gået galt… Altså magen til mere selvoptaget stodder skal man lede længe efter… Hele hans måde at prøve at virke som om han har styr på det hele, og slanger sig ind på Simone… Arj men jeg brækker mig seriøst… Har haft for mange grimme oplevelser med sådanne typer… Han virker til at være “se mig, jeg kan alt typen” “jeg har 700.000 følgere på Instagram” Arj men seriøst… Ja det kan da godt være du har så mange følgere, men det sgu sikkert nogle du har købt dig til 😉 come on… Christoffer som er verdens sangstjerne har 500.000 og så skulle Boris have flere end ham… Jeg ANEDE på ingen måder at der var en som hed Boris Laursen, og jeg lader normalt ikke noget gå forbi min næse 😉 hehe… Hvis Boris ikke var så selvoptaget og ego, så ville han faktisk være en pæn fyr… Så ærgerligt at personligheden bare skriger igennem det ydre..
img_4567Caroline: åh yes… så kommer vi til Caroline… JEG VILLE ØNSKE Jeg var dernede på samme tid som hende… 🙂 Der er super mange som elsker at hade hende, og indrømmer blankt, at på ALT det med hendes sex halløj, der står jeg helt sikkert af, men jeg kan bare se der gemmer sig, så meget mere i hende, og ville ønske jeg havde været sammen med hende så jeg kunne få banket nogle lange snakke ind i hende… Hende og jeg ville virkelig kunne have nogle fucking sjove og lange snakke om taktik…. Har kun en ting at sige, Du er skøn caro (bare du lige ligger en dæmper på alt det sex, så vi gamle og de helt unge mennesker kan være med :-* ) Kærlighed til dig…
img_4575Og til sidst rosinen i pølseenden Phiiiiilip: Forhelvede Phillip… Du tjekkede fanme ind med et brag 😀 Phillip er super cool, vi har jo set ham før, denne gang håber jeg sgu bare han klare det længere end sidst… Er så ked af jeg ikke ku være dernede sammen med Phillip også, hold nu kæft i som seere havde haft det skægt herhjemme…. Når men nu kan vi nyde lidt spas på skærmen, glæder mig til at se hvordan det hele udfolder sig… Og om han får noget mere taktik indover denne gang og ikke fucker alt op når han blir fuld 🙂 hehe… img_4576

 

Når men det var alt for denne gang… Der skal nok komme opdatering hvis noget ændre sig  😉

ALT KÆRLIGHED HERFRA

-Nathja <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår blir det for meget....