Spørgsmål om paradise og personlighed!

ÅÅÅÅÅRRRHHHH MAN…

Kender i det…. Når man virkelig for en gang skyld, kommer op om morgenen, køre i skole, og så at det bare er det mest useriøse lort… Altså jeg har sgu aldrig gidet at gå i skole, og altid blevet væk, fordi der liiiiige var noget mere interresant eller vigtigt, men denne gang tager jeg i skole… og så er det bare lort med lort på…. Vi er sådan et hold som ikke rigtig har nogle lærer fra starten af, fordi der gik kludder i skemaerne, og ud over det, så er lærerne hele tiden syge, hvilke de jo selvfølgelig ikke kan gøre for, men derfor er det altså ikke bare lige det mest lokkende at skulle møde op til hver dag, når man ikke ved om man overhovedet har timer den dag…. Vi er omkring 7 tilbage i klassen, og her er jeg så inderligt taknemmelig over at jeg kender en af dem, så jeg kan holde mig igang, for ellers var jeg sgu blevet hjemme… Alle i klassen er kommet på kontrakt, dvs man skal møde op for at få lærerens underskrift og hvis ikke, så blir man smidt ud… Det er ligesom bare lidt svært at tage seriøst, når lærerne ikke engang gør det… JESUS… Troede det var pligt og plig når man gik i skole, men det er det sgu langt fra… Håber jeg kan holde mig motiveret til at blive, til året er omme… 🙂

når men en lille dags rapport herfra…

-Nathja <3

img_4261

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgsmål om paradise og personlighed!