En lille tur i butikken.....

smeeeeeeeeerte… av av, ja fryd for mig…

Det her er så hva jeg har brugt dagen på…

Fuck jeg gjorde ondt i dag 🙂 ja undskyld mit sprog… Er måtte tage direkte hjem og i seng efter, fordi min krop absolut måtte have pernodil og ipren, plus en ordenlig omgang ro 🙂 Er så tilfreds med de resultater vi arbejder os hen imod..

Har egentlig fundet mig en ny tatovør end ham jeg plejer, og er egentlig lidt skeptisk, omkring sådan noget, men jeg er så inderligt glad, og tilfreds 🙂  Han kan findes på Facebook.   Houg Ta2Art hedder hans side.. Han internetside hedder Hougtattoo.dk 🙂

img_4449 img_4458 img_4459 img_4463 img_4465 img_4472 img_4478

Og tilsidst til sjov og ballade 😉 hihi…

Håber i allesammen har haft en fantastisk weekend…

kram og kærlighed

-Nathja <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille tur i butikken.....