robinson tiiiiiid :D

Fra den ene ydeligerhed til anden med kærlighed til slut

Hej alle dejlige læsere <3
Som jeg tidligere har skrevet så var jeg i sommers i fuld gang med at renovere kolonihavehus og have mine 2 små dejlige hunde med mig derhenne , og når jeg skriver derhenne, så er det fordi jeg nu bruger al min tid på min dejlige kæreste på stevns..
Længe havde min dejlige lille prinsesse hund (den mindste) været syg og efter mange overvejelser om værdigt hundeliv og uhelbredelig sygdom måtte jeg desværre med stor ubeskrivelig sorg i hjertet, aflive hende.
Puha en lorte dag. :'( hvorfor er det at vi mennesker bare knytter os til de små kræ, med ubetinget kærlighed.??
Ronja og Freja var jo mine små baby’er og nu har jeg kun min ældste lille mus tilbage <3 Hun har forhåbentlig nogle år tilbage at leve i <3
Nu står Ronjas urne ved siden af vores ældste hund Gibzy <3 og der står de godt og hygger sig <3ronjas urne
I al denne sorg har min fantastiske kæreste været den bedste støtte for mig og lille Frejsen og nu bruger vi så en masse tid sammen med ham 🙂
Freja har fundet sig sin nye bedste ven, og det varmer mit hjerte at se de 2 nærmest er udadskellige, eller det er Freja hvertfald fra ham 🙂 hehe..
Ligemeget hvor han sidder eller er, vil hun gerne være og det er jo fantastisk at den kærlighed man har til de 2 væsner mødes og forenes.. 🙂

Det pludselig at gå fra altid at ha været en by-pige til pludselig at blive en land-pige er godt nok noget man lige skal vænne sig til med alt den ro der er omkring en ligepludselig.
Der er ikke noget s-tog der larmer når det kører, eller nogle mennesker der snakker og råber fra Ølby-centeret, nej hernede er det sgu ro, så man nærmest kan høre ens egne tanker… :/ 🙂 men det er dejligt at der kommer noget ro og stilheden ind i sjælen <3 og

Nu vi Freja og jeg slutte af og sende en masse tanker til vores lille bandit Ronja <3
Du er savnet og elsket min lille elskling <3 <3 <3 :'(

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

robinson tiiiiiid :D