Valg af donor, HVA SKAL MAN VÆLGE :O

Tom i sindet, forvirret soldat.

IMG_8323Godmorgen, allesammen derude… Ja jeg ved godt kl er
09 om morgenen, for de fleste er det eftermiddag, men for mig er det morgen lige nu.
Ovenpå mit indlæg igår, er jeg godt nok træt i dag…
Har haft marridt om alle ting der selvfølgelig kunne gå galt under de indgreb som jeg skal igennem, vågnede nærmest med tårer i øjnene på en tidspunkt og ville bare ikke til bare til den drøm.
Her til morgen vågnede jeg dejligt af en dejlig morgen besked (elsker morgenbeskeder) så der havde jeg ikke lyst til at stå op, så pt er sengen stadig fortaler for at jeg bliver liggende, og men en lumrende hovedpine, tror jeg desværre at viaplay får min fulde opmærksomhed.
Jeg er startet på at se paradise sverige 🙂 De er seriøst forskruet oveni hovederne, men det er underholdning der får mine tanker til at slappe af hvor jeg bare har helt ro på indeni..
Mine tanker og spekulationer går meget op og ned i øjeblikket synes jeg, da det snart er den 20 og jeg er så super spændt på at skulle igang og have den første samtale om ens forløb 🙂
Det er jo hele en fremtid der afhænger af hvad de fortæller mig. <3
Ved hvertfald jeg blir sat igang med en hormonbehandling, og det er nok noget af det jeg glæder mig mindst til… Ikke fordi jeg skal stikke mig selv, men fordi de skide hormoner forvrider ens hjerne fuldstændig, man er jo ikke sig selv.. Man er jo en forvirret soldat der render rundt i krigen og bare skyder fra sig uden at tænke sig om.
Så hvis der kommer noget negativt eller relativt ikke så positivt fra mig i den periode, så undskylder jeg allerede på forhånd <3

Når min ven viaplay og min veninde kondivand kalder.. De starter filmen uden mig 😉
Ha en fantastisk dag derude..

Kærlighed fra miiiig -Nathja ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valg af donor, HVA SKAL MAN VÆLGE :O