Zzz gaaaab jeg er træt.. laaang dag med arbejde.

Svar til alle jeres spørgsmål <3

Hej alle dejlige læsere… HOLD op hvor har der været knald på bloggen og kommentarer, først og fremmest, TUSIND tak til jer der har været så søde og dejlige og komme med al den kærlighed og opbakning, det betyder virkelig alt. <3

Jeg har valgt at svare en læser igennem et indlæg så i kan få alle svar med der nu burde være for jeg har rigtigt travlt i øjeblikket med at blive vinterklar i min lille hytte, og så knokler jeg med lektier og skole.

Her er hendes kommentar:
Kære Nathja. Jeg vil gerne lige starte med at understrege, at jeg IKKE dømmer dig, for det er da mere end forståeligt, at du gerne vil have et barn du kan elske og give et godt liv. Men når det så er sagt, så forstår jeg ikke rigtigt, at du overvejer at gøre det alene. Du er ung, og har tiden foran dig til at finde kærligheden endnu, og hvis du alligevel skal have hjælp til at blive gravid, har du vel også flere år at løbe på, end hvis det skulle ske på naturlig vis? Derudover har du jo skrevet meget om, at du har manglet en far i din opvækst. Du ved ligesom jeg, hvor forfærdeligt ondt det gør at have manglet en så central figur, mens man dannede sig som person. Så ja, jeg mener det er en egoistisk handling – ikke at DU er egoistisk, for jeg er sikker på du har hjertet på det helt rette sted i alt det her, men jeg håber bare virkelig du vil tænke over en ekstra gang, hvor meget det kan påvirke et barns liv og selvværd at mangle en far. Jeg ved godt det kommer til at lyde hårdt, men jeg skriver det på ingen måde for at gøre dig ked af det, men fordi jeg desværre bare selv har oplevet nogle ting omkring det at være “faderløs”, som jeg helst ville ha’ været foruden. Vær stærk uanset hvad du vælger, og mærk efter hvad der føles rigtigt. Så er jeg sikker på du nok skal nå langt! Knus:)

Til dit indlæg vil jeg starte med at sige, at bare fordi man vælger at gå igang med reagensglas betyder det IKKE at man har større mulighed ved at blive gravid. Nej tværtimod er der rigtigt mange uforudsigelige komplikationer der kan gå ind og påvirker så det ikke kan lade sig gøre, og jo flere år man venter med at få børn uanset om det er via hjælp eller ej, så blir der svære og svære for kvinder at blive gravide, de får svære ved at danne æg, æggene kan have svært ved at bide sig fast når det er blevet befrugtet, og MANGE mange andre ting som en alm frugtbar kvinde ikke kan forestille sig.
Udover det, er det også hårdt fysisk at blive mor jo ældre man altså man har måske ikke ligeså meget krudt i røven til sit barn som jo skal aktiveres og så synes jeg at jeg har en god alder og er klar til at blive mor.
Det du skriver omkring mine udtalelser omkring mangel på faderrolle som lille er netop derfor at jeg mener at jeg kan tage denne beslutning.
Jeg har ikke nogle kæreste og derved er det mig alene som ønsker dette barn, og ved at jeg tager en åben doner kan mit barn, når det fylder 18 år tage kontakt til den person som er den biologiske far.
Jeg ville ALDRIG noglesinde sætte mit barn i den situation at skulle de ting igennem som jeg har været ved at min far tildels har været on og off i mit liv og skuffet mig den ene gang efter den anden, og det bliver der ikke noget af her, da det KUN er mig der træffer en valgt om at jeg vil have et barn.
Det er ikke fordi jeg har været ude og fået en klat et eller andet sted fra med en mand som ikke vil tilstå fadderskab, eller en kæreste der pludselig skriver fordi han får kolde fødder og jeg så skal kæmpe med hele barnet opvækst for at han skal have noget med det at gøre og måske vil komme til at såre og skuffe dette barn ubeskriveligt. Nej dette er 100% mit valg og den kæreste jeg finder skal selvfølgelig være indforstået med at være pap far når den tid så kom selvfølgelig, og jeg vil så snart barnet kan forstå det forklare at det var mor (mig) der ønskede dette lille vidunder, og ved at jeg netop vælger en åben donor, kan barnet se billeder af vedkommende som lille, og barnet kan læste om ham og hans familie osv osv.

Det er blevet 100% ønskebarn, og jeg glæder mig ubeskriveligt til at komme igang her den 20 nov. bliver så spændende.. 🙂

Og lige et slut billed til at slutte af med 🙂 <3
(billed er lånt fra nettet.)
I er velkomne til at spørge hvis noget skulle komme op.

– Nathja <3donor tekst

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zzz gaaaab jeg er træt.. laaang dag med arbejde.