baby.. huh... what to dó :)

barnløshed STINKER! ‘behandlingen’

Behandling for barnløshed.

Hmm. lige når man skriver det er det sgu som en klump i halsen, og en kniv i hjertet.. hvem ville ikke ønske sig en familie på normal vis.
Jeg ville gerne, men når det så er sagt så er det sgu ikke noget i mit liv der er normalt.. :/ desværre.

Jeg skal den 20/10-15 ind på min fertilitet klinik, hvor jeg skal have af vide 110% hvordan det hele fungere, selvom jeg nu allerede har læst mig til alle behandlinger og nærmest har det hele i hovedet. 🙂
Da jeg har lukket æggeledere, skal jeg igang med noget der hedder IVF behandling, altså reagensglasbehandling.
Du kan se mere HER.

Jeg vil prøve at forklare det så godt jeg nu kan.
Den 20, går jeg igang med en hormon behandling (stakkels mine tætteste) Som vare i enten 2 uger, hvor man skal stikke sig med en nål, eller 30 dage hvor man tager piller.
Jeg har her tænkt mig at vælge nålen, da piller og mig ikke er særlig gode venner. Hehe lyder sgu forkert, men sådan ligger landet. 😉
I de 2 uger gør hormonerne så man producere ekstra mange æg i den kommende cyklus, altså hvis man fx kun producere 1 æg, vil hormonerne gøre man måske producere 8 måske.
når de er sikre på man har æggeløsning, går de ind og ligger en lokalbedøvelse, altså laver et lille indgreb hvor de med en lang nål skal ind og syge alle æggene ud af livmoderen. (derfor giver de hormon behandling, så man ikke skal igennem dette flere gange end højst nødvendigt).
Når mine æg er blevet taget ud, blir der lagt 1 eller 2 ned til den donor sæd jeg så vælger og i ca 2 dage bliver æggene befrugtet, og når de ser sådan her ud baby billed
Bliver det lagt op i min livmoder hvor man så bare kun kan håbe på det bedste, altså at det gror fast og bliver til en baby.
Ca 2 uger efter, kommer man ind på klinikken igen, og de kan ved en blodprøve fortælle om man er heldig eller om man skal prøve endnu en gang eller hvor mange man nu kan klare.
For alt dette her, er selvfølgelig utroligt psykisk hårdt og man skal godt nok være klar på hvad man går ind i.
Da jeg ingen kæreste har, blir det ikke lige frem en dans på roser, for jeg har ikke den samme glæde at dele med en som ønsker det ligeså meget som jeg gør, men jeg har en dejlig familie, og nogle få helt igennem fantastiske venner der støtter mig 100 % og som allerede nu går og planlægger min fremtid… 🙂 hehe
Det er sgu dejligt at mærke den kærlighed, der allerede er der for et lille væsen som ikke engang er kommet til verden endnu, men det er kunne være sammen med de mennesker jeg elsker allermest i hele verden omkring noget som er så stort og betydningsfuldt, det gør mig så stolt og rørt. <3

Tager tingene lidt i etapper. Så imorgen vil jeg prøve at skrive lidt omkring det skal skulle vælge en donor, for hold op et gedemarked :/

Så lige nu går tiden bare med tanker, spekulationer og med at bygge mit kolonihave færdigt 🙂
Jeg er kommet så langt og er så pave stolt over alle de ting jeg bare kaster mig ud i, og så har jeg den bedste familie som virkelig hjælper mig med at få tingene gjort..
IM LOVE IT <3 🙂

1 kommentar

  • jeg er selv igennem fertilitetsbehandling og det er bare mega hårdt – der er en gruppe på FB der hedder bag om barnløshed, den er rigtig god og folk er dygtige til at lytte og komme med råd og ikke mindst så husker vi at støtte hinanden i gode tider og mindre gode tider 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

baby.. huh... what to dó :)