Har brug for jeres hjælp!!!

Det spiller bare nu :)

Hej alle dejlige læsere <3
Jeg er rigtig dårlig til at ligge opslag ind hvilke jo er rigtigt skidt når man har en blog, men jeg har haft en off periode hvor jeg har været nede i depression og prøvet på at kæmpe mig ud af det, og føler ikke jeg vil trække jer med ned i mine dårlige tanker og spekulationer.
For ja, hvor meget skal man egentlig ligge ud af sig selv og sit liv? 

Hvad synes i ?? Hvor meget vil i vide??

Jeg lider åbenbart af lidt vinter humørsvingninger og det må jeg bare indse snart 🙂 men det er ligesom om det kommer bag på mig hvert år det blir mørkere og mørkere. 

Nu er det altså begyndt at vende for mig synes jeg, og her kommer lidt positivt indlæg. 🙂 
Jeg er i gang med at komme ud med lidt drømme og få opstart på lidt spændene projekter og alt det vil jeg fortælle mere om når det hele kommer op og køre 🙂 
Udover det her jeg fået elevplads og skal starte på skole den 27 april 🙂 
Det glæder jeg mig helt vildt til at komme igang med 🙂 

Idag har jeg været sammen med min kære mor, og det er jo altid en fornøjelse i sig selv, men idag var der lidt krymmel på isen som man siger 😉 vi var nemlig inde i valby som min mors kusine og hendes mand som har en tøj butik med SÅ forfærdeligt meget lækkert tøj, og her skulle jeg prøve en masse som deres søde søn Nicklas tog en masse billeder af.
Det var jo ligesom om at være i himmelen med aaaaalt det flotte tøj, sko, smykker osv.. Hold nu op..  
Havde også lige 2 poser tøj med hjem men lidt af udvalget.. 🙂 
Jeg vil på et senere tidspunkt ligge lidt billeder ind af tøjet 🙂 

Min mors kusine og hendes mand er simpelthen guld værd. 
De har altid behandlet mig som var jeg deres datter 🙂 Den gang jeg var ligge klædte Mette mig altid som en lille minimouse eller prinsesse <3 og de havde mig med alle vegne 🙂 Jeg blir så glad indeni af at være sammen med dem 🙂 

Når men nok herfra 😉 hvis i nu lige husker mig på at skrive herinde så skal jeg nok blive bedre til det 😉 hihi O:-) IMG_0597

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har brug for jeres hjælp!!!