Rørt til tåre og madlavning.

er det forkert? springfyldt af LOOOVE.

Hvorfor er det at jeg bare føler mig så glad og fyldt med kærlighed. Det er virkelig længe siden jeg har haft det så godt og nu er jeg endda single :O 
Jeg har uldner af glæde og lysten til at se hvad fremtiden bringer mig og ville ønske alle havde det ligeså godt som mig. Det ikke fordi jeg har vundet i lotto eller en fis, penge er ikke alt i verden, men bare alle de lækre mennesker jeg har i mit liv og den hygge der er omkring mig hele tiden er jeg lykkelig over, og nåårh jo så har vi Mr Grey, som også får smilet frem på læberne.. 
(mange her vil sikkert tænke “HMM Mr Grey, hvem er det” men hvis i har læst fifty shades of Grey, så vil i vide hvad jeg snakker om, har bare fundet min egen Grey) 😛 hihi

Når jeg står op om morgenen tænker jeg lige en kort stund “puha jeg er helt færdig” og så står jeg op. Ingen forventninger til hvordan dagen blir, og så viser det sig bare at det blir så lækkert, med veninder, venner, familie og en lækkerrøv som virkelig forstår at gøre mine dage til de bedste. 
Et lille strejf af et spørgsmål lurer sig ind nogle gange og spørger om det egentlig er okay at have det så fuc*ing awesome efter mit brud med x’en. 
Altså jeg mener, såå længe siden er det jo heller ikke siden han ligesom gjorde det forbi, men det er ligesom om at det hele bare har givet mig et skub ind i den overdrevet happye verden. 😀 
Hvilke jo er godt, og her er det så at jeg må sige til mig selv, Nathja du skal bare have det som du har nu for det fortjener du.
Ikke mere dumme svin og folk der bringer negative ting ind i din verden, og det er bare så vigtigt at huske at sige til sig selv. 

Jeg har fået gamle veninder tæt på mig igen og elsker bare tanken om hvor meget hygge der venter mig sammen med alle de her dejlige mennesker, hver og en 😀 
Og ja så har vi min træning, jeg så småt er kommet igang med igen, det er virkelig dejligt. Jeg har allerede nu smidt 8 kg siden jeg blev single, HIHI ret god kur alligevel 😉 

Jeg har været nogle rigtige røvhuller igennem og det et nok ikke sidste gang jeg har haft det i mit liv da jeg har det med at falde for de “forkerte” men det er helt okay, for jeg står på det anden side endnu stærkere og kan se mig selv i øjnene og bare vide
JEG ER MIG 🙂 

Og hallo hvad faen er egentlig rigtigt i den her verden, det er der ikke nogle der kan sidde og fortælle og sætte alle overens.
Ifølge Hr og Fru Dk vil det nok ikke være de fyre jeg falder for, men en slipsedreng der sidder på børsen og kigger på aktier og C20 indekset, men altså det blir sgu lige kedeligt nok for mig må jeg nok indrømme (ikke for at tale dårligt om nogle, for herfra er der kærlighed til alle) Man skal gøre det man føler er rigtigt i sit hjerte. 

Min veninde fortæller mig tit at jeg skal huske at kigge ind og se på hva jeg er værd og mærke efter.
Det er jeg så begyndt på og jeg får det bare bedre og bedre for hver dag der går.
Kigger mig selv i spejlet HVER dag og siger til mig selv “hold kæft det er fedt at have det som jeg har det” og så har jeg bare troen på at livet bare kommer med god karma og glade dage 🙂

Jeg elsker at gå på gaden og smile til folk, desværre er det ikke alle der tager det ligeså positivt som jeg måske mener det, de kigger hvertfald bare ned i jorden som om jeg er en freak, men jeg er ligeglad, alle fortjener sgu at få et smil og lidt glæde på vejen. 🙂 hihi.

Ovenpå alt det lort jeg har været igennem er det helt okay at jeg har det godt og ville ønske jeg kunne dele ud af alt dette glæde og kærlighed til jer alle sammen.
Tror nogle gange min glæde og omsorg om andre mennesker kan forståes som om jeg bare er skør og snot forelsket, men det er SLET ikke sårn det er 🙂 

Jeg ønsker bare at alle skal have det lige så lækkert og vil gerne være med at gøre mine medmennesker ligeså glade 😀 

Jeg takker aller jer som er en del af mig og som bare er med til at få min hverdag til at være et eventyr 😀 Elsker jer hver og en <3 

IMG_4738  IMG_4754IMG_4744

1 kommentar

 • Flemming

  hej smukke nathja
  Ej hvor er det godt at høre du har fået det godt igen
  Der er heller ik noget værre end at gå og have det dårligt inden i sig selv . Blev så glad da jeg læste dette, men ellers kommer du bare til mig hvis du vil snakke en dag eller ringe en dag , du er i Kbh det kunne jo være jeg var derinde med en bus.
  Så kunne vi jo gå en tur på jule hygge i Tivoli
  De største knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rørt til tåre og madlavning.