Puhaaa det er lang tid siden jeg har siddet her.

SINGLE!!!

Ja så blev det tiden til at jeg skulle være single single åbenbart. 🙁 
Det har været en rigtig hård tid for mig så derfor i ikke har hørt fra mig… 

Hvordan startede dette helvede.. Jo det skal jeg fortælle jer: LAD VÆR MED AT ELSK EN PERSON OG GIVE ALT HVAD MAN HAR. 
Jeg er typen der giver ALT hvis jeg har en fyr som jeg holder af og kan lide, måske for meget nogle gange, men hvis jeg ikke gør det betyder det jo bare han ikke er den rigtige for mig… 
Da jeg mødte ricki tog han mig med storm, havde ikke forventet at han kom så langt ind under huden på mig, men jeg blev dybt forelsket rigtigt hurtigt, og det samme gjorde han. 
Han roste mig altid for den kærlige og ærlige person jeg var og at jeg var den bedste kæreste man overhovedet ku ønske sig, fordi at han synes jeg var så nem at omgåes med, og han kunne være sig selv.. Han skulle ikke lave om på sig selv og prøve at være noget han ikke var, og det samme skulle jeg ikke. 
Hvis vi blev uenige om noget tog vi en snak om det hele, og fik det ud af verden.. 
Men lykken varede ikke evigt. 
Selvom jeg troede han var den sidste mand jeg skulle være sammen braste det hele sammen… Efter 9 måneder, en forelskelse der stadig voksede for hver dag der gik og en kærlighed som ikke kunne beskrives sidder jeg nu alene og har haft rigtig mange spørgsmål omkring helt vores forløb, fra at gå og elske hinanden overalt på jorden til at være så langt fra hinanden, det er mig en gåde. Har været ubeskrivelig ked af det og der ligger selvfølgelig meget mere i det end jeg kan og vil skrive herinde da jeg ikke vil udlevere hele mit liv men kun en del af det 🙂 
Fra realityportalen kan læses her.

Når alt der her så er sagt efter et par måneder med gråd, sorg og savn, skal det siges jeg er ved at være på toppen igen. 
Jeg bor stadig i min lejlighed, har solgt mine hvalpe og beholdt en til freja og mig, så nu har vi en lille ny at opdrage på og bruge vores tid på, og ud over det hygger jeg mig bare på fulde gardiner, med veninder, venner og familie.. Det er virkelig dejligt at stå på den anden side og se der er så meget lys på fremtiden og alt nok skal gå på et tidspunkt… 
Jeg er også så småt komme igang med min træning igen og har tabt mig 8 kg efter jeg er blevet single, så det er bare toppen af poppen 😀 
Jeg har været ude og fået faget lidt billeder omkring mit hår fra hair extensions vestsjælland og i den anledning skrev se&hør en lille artikel som i er velkommen til at læse HER.
De skriver også lidt om min single status, og om hvordan man kan score mig 😀 haha. 
Lidt lam overskrift da artiklen sku gå ud på de billeder vi har fået taget 🙂 men ja noget skal jo fange folks opmærksomhed 🙂 
Nu er det bare ikke lige et forhold eller en date jeg leder efter tvært imod. 
Jeg prøver at holde mig selv helt lukket for alt hvad der hedder følelser fordi jeg ikke gider det kærligheds tis der. 

Så på med ja hatten derude, man har jo kun et liv ikk’ 🙂 smiler… 
Ha’ det dejligt derude.. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Puhaaa det er lang tid siden jeg har siddet her.