Lidt fra den sidste tid.

Puhaaa det er lang tid siden jeg har siddet her.

Hej alle trofaste læsere….
Hvor rører det mig overdrevet at se hvor mange der læser min blog, også selvom jeg er en spadser til at skrive herinde… Det er jeg virkelig ked af.. Som man siger “intet nyt er godt nyt”..
Jeg vil virkelig prøve at forbedre mig til at skrive herinde så i ikke bare sidder og trisser rundt i de samme opslag… 🙂 Hihi.

Når men der er jo sket sindsygt meget i mit liv, det er næsten for meget når jeg nu sidder og tænker over det.
Jeg har fået en kæreste som jeg er flyttet sammen med og nu har vi været sammen i 7 måneder plus lidt til…
Tingene går op og ned, men det gør de jo i et forhold…
Så er jeg startet i skole, og skal til at læse som pædagog eller suso hjælper det ved jeg ikke helt endnu, men jeg er hvertfald startet og det er super dejlig, og er faktisk lige blevet godkendt at starte som hjemme studerende og det er bare alt for perfekt da jeg har det meget bedre med at sidde i rolige omgivelser og koncentrere mig 🙂 og udover det har vi fået 6 dejlige små hvalpe fra min hund som der også går masser masser tid med…
De er idag 3 uger og 2 dage gamle, de har lige fået øjne og så er de lige begyndt at spise foder som jeg skal stå og opløse i vand og blende så det er helt most.. Det stinker helt sindsygt.. FYY for den da :S 🙂
Så i kan nok se der er rigeligt at se til i hverdagen men i skal selvfølgelig ikke glemmes, så jeg skal nok lige komme ind i kampen.. 🙂

Håber i alle har det fantastisk… Jeg vender snart tilbage..
Kys til jer alle <3

IMG_2611.JPG

IMG_3209.JPG

IMG_2837.JPG

IMG_3078.JPG

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt fra den sidste tid.