Ja så ramte kærligheden mig

Lidt fra den sidste tid.

Endelig fik jeg lidt tid og overskud til at skrive til jer allesammen <3

Mit liv har været lidt hektisk den sidste tid. 
Pt går jeg sygemeldt fra mit arbejde hvilke jeg er rigtigt øv over men føler ikke rigtigt min krop vil gøre sig klar til det, har så ulidelige mange smerter i min ryg og kan dårligt ligge sidde eller gå.
Det er ulideligt at gå med så mange smerte konstant i ryggen, men glæder mig til at komme tilbage for savner det sgu. 
Ja så har jeg fået ny lejlighed hvor jeg gerne må have hund og hvor der er en lille have til min lille prinsesse. Køkkenet er super fedt og åbent ud til spisestuen og så er der 2 store rum til stue og værelse, plus et KÆMP skab hvor både jeg og kæresten kan have alt vores tøj i, plus alt det andet lort 🙂 

Jeg har ikke selv kunne være med til at flytte eller male netop pga min ryg osv, men så er det godt at jeg har de dejligste mennesker omkring mig… 
Lejligheden er jeg ved at have styr på sårn stille og roligt. 
Min mor har hjulpet mig/ os utroligt meget med indretning osv og jeg elsker hun gider at bruge den tid sammen med mig. 
Hun er fanme den bedste mor man kan ønske sig.. <3 

Kærligheden blomstre og blomstre i min lille mavse.. Jeg blir sgu mere og mere forelsket jo længere tid der går med ham min lækkerrøv, så det er ubeskriveligt dejligt.
Selvfølgelig er der også hverdagen når vi nærmest bor sammen, men selv når jeg blir irreteret over nogle ting kan jeg kigge på ham og tænker…… HOLD KÆFT du er dejlig.. og det betyder jo at det er det helt rigtige valg jeg har taget. 
Glæder mig hvertfald til at tilbringe meget tid sammen med ham <3 
Vi har lige været i sommerhus i nogle dage sammen med hans forældre og det var så hyggeligt 🙂 
Vi har virkelig fået slappet af og hygget os med matador spil, uno, 500, gåture ved stranden osv, virkelig sjovt og dejligt at kunne gøre sårn med ens kæreste og “svigerfamilie” det er hvertfald noget jeg nyder i fuldedrag 🙂 <3

En lille historie til realityportalen.dk kan i læse her.

1795487_537721843009767_85251960_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja så ramte kærligheden mig