Ja så ramte kærligheden mig

Ja så ramte kærligheden mig

Hej alle sammen.
Så for dårligt at jeg har været væk frain blog så længe, men det tager mig lige noget tid at komme ind i det hele her, plus jeg har fået job som jeg knokler med, plus sygedom og pludselig fandt jeg sgu også kærligheden. 🙂
Må indrømme det er kommet fuldstændigt bag på mig at det er kommet nu, men er nok en lille pige som svæver på de lyserøde skyer.
Jeg er blevet rigtig dårlig til følelser og til at ta imod og gi kærlighed, men med ham her er det hele bare så nemt.
Hvem er han. ?! Ja det et godt spørgsmål 😉 Han er tvilling og det står skrevet i vores stjernetegn at vi er perfekt match og det føles sgu også sårn. Som jeg har skrevet tidligere har jeg det meget meget svært ved mænd og alt det kærlighedsfis pga min fader rolle og nogle meget uheldige forhold med mistillid og alt dårligt man kan komme på.
Denne gang er jeg gået ind i det her med helt rene tanker omkring fremtiden og at jeg for første gang i mit liv stoler på en person og så må det bære eller briste. Han gir mig alt som ingen andre har ku gøre før. Fx har jeg tidligere haft ubehagelige oplevelser omkring en x kæreste aldrig tog telefonen når han var ude i byen og hørte ikke fra ham fra torsdag til søndag, men nu får jeg besked i løbet af natten hvis lækkerrøven er ude med kammeraterne og jeg ved at jeg altid kan ringe og det gør det hele så meget bedre og jeg har helt ro i maven når han er ude, og for første gang har jeg absolut intet imod at han bare hygger sig og tager ud fordi jeg ved han er så god til at gi igen den anden vej..
Vi er begge 2 lidt tossede oveni hovedet og det er nok også noget der gør at vi har det så sjovt og godt når vi er sammen, han forstår at få smilet frem på mine læber, og kan sagtens opføre sig som en fjollede knægt på 15 år og samtidigt være så meget mand at man sku tro han var ældre end jeg selv. Han er sig selv hele vejen igennem og ønsker på ingen måde at han sgu være nogle andre… Tværtimod 😉
Hans kys kan tage vejret helt fra mig og gøre mig helt salig. Han høj og en rigtig lækkerrøv, med den bedste krop og en rigtig mandehånd, som er meget vigtigt da hænder er noget af det jeg kigger efter 😉 tror jeg stopper her så det ikke kommer til at lyde alt for overdrevet, men tror sgu amors pil pludselig ramte og det er jeg utroligt glad for.
Vi har taget det helt i vores eget tempo og gør det stadig og da han er en jeg har kendt i noget tid gør det, det hele lidt sjovere at se hvad tiden bringer os fremover… Kunne fortsætte med at skrive men ska nok opdatere løbende 🙂

20140224-130441.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja så ramte kærligheden mig