Noget jeg bare MÅ lære.

surt opstød… VI ALLE ER IKKE ENS.

Længe har jeg søgt og søgt efter job men nu er lykken altså vendt hos mig. 
NU HAR JEG 2 WHUUU HUUU 😉 
Jeg har fået et dejligt fedt job som tjener i køge 😛 Og jeg er bare over lykkelig, de er så søde alle sammen 🙂 
Det er på en cafe i køge som er åbnet for en måned siden. Den hedder sapore og er ÆGTE italiensk og deres mad og pizzaer er bare for lækkert… Jeg mener når jeg siger jeg aldrig har smagt pizza på den måde <3 de blir lavet i en sten ovn og deres bund er sprød og lækker, og så laver de alle deres retter fra bunden af… 
Stedet er super flot og indbydende og vi har fuld hus hver dag. 🙂 
Og nogle gange i weekenderne har jeg et job på en Gin og Tonic bar i kbh som værtinde hvilke også bare er et helt vildt hyggeligt job da jeg bare går rundt og sørger for mine gæster har det lækkert og ikke mangler noget <3 Mine kollegaer derinde er også bare super fede at arbejde med og vi er så mange forskellige personligheder hvilke jeg syntes er super fedt 🙂 

Der køre lige i øjeblikket et program på dr3 som hedder selvoptaget. 
Jeg vil gerne melde ud at jeg som person ikke er super tilfreds med dette udspil som det desværre giver til ALLE reality deltagere. 
Der blir sagt nogle ting som der desværre gerelisere os deltager og det er jeg sgu forfærdeligt ked af.
Jeg er ærligtalt ved at brække mig over at jeg som mange andre skal ha et stempel i panden hvor der står taber som jeg i forevejen  prøver at ændre synet hos rigtigt mange fordomsfulde mennesker ude i danmark. 
Selvoptaget viser bagsiden af medaljen ‘mener de selv i hvertfald’ men havde de taget nogle eksempler som kunne modbevise disse anklager som jeg føler der tit er mod mig og har hørt andre også føler, jamen så havde vi kunne vise at VI REALITY DELTAGERE og ikke “stjerner” vi er helt normale og kan føre et normalt liv efter de programmer vi vælger at medvirke i. 
Jeg selv efter paradise synes det er top latterligt at jeg skal ha kastet i hovedet af fordomsfulde mennesker, at jeg ikke kan få noget arbejde pga min medvirken, men nej jeg mener ikke at det er grunden til der er arbejdsløshed i danmark. Jeg har søgt og søgt og også inden jeg var i mexico så det er noget forbandet lort at lukke ud, jeg har bare en kampgejst og taber ikke sutten så om sige fordi jeg får et nej for en arbejdsplads, nej tværtimod valgte jeg at sige at det er de steder der gik glip af noget hvis de ikke valgte mig. 🙂 
Jeg indrømmer at det er en hård tid uden job med massere fustrationer over hvordan det hele skal hænge sammen, MEN hallo vi er mennesker alle sammen om vi har været på tv eller ej og jeg står altså nu med 2 fucking jobs, knokler røven ud af bukserne fordi jeg elsker at arbejde når jeg først går igang. 
Og er da forfærdelig ked af at jeg og mange andre som knokler for at få fordomme ned omkring os så er der andre der stiller sig op og fortæller om os som i flertal, det raser jeg sku indeni over. 
Mit liv er IKKE noget lort efter jeg har deltaget på tv, HELLER ikke selvom jeg har haft sex på tv eller noget andet, nej tværtimod ELSKER jeg mit liv og det som det bringer mig hver dag, min familie og mine venner, mit arbejde og min dejlige hund <3 
OG jeg har INTET imod at stå i kø og betale for min egen indgang, mine egne flasker og min egen tilværelse her i livet. Jeg er en selvstændig kvinde og jeg skal vise jer at jeg kan klare mig selv.
Jeg synes bare det er dejligt at folk kan hilse og være glade. 
Er dybt rystet og forarget over at man kan tage det som en selvfølge at en deltagelse i et eller flere programmer skal give fripas til alt gratis her i livet. Nej der blir folk sku nød til at få øjnene op og nyde den tid der har været og takke for det privelegie det var at alt kunne være gratis i en periode, men altså man skal heller ikke patte på flasken for længe. 
NYD LIVET OG DET SOM DET BRINGER JER. En dag er det væk.

JEG ELSKER MIT <3 IMG_0174

3 kommentarer

 • Martin

  Uden at lyde fordømmende, har du så overvejet om det er fordi at du stiller dig selv tilfreds med et job enhver med ik IQ over 90 ville kunne score?

  Irina ville IKKE arbejde ved kassen – hvilket vel i virkeligheden ikke rigtigt differencerer sig fra et job som tjener.

  Jeg mener bare ikke du kan sammenligne problemstillingen i Selvoptaget og din situation, da du har sat succeskriterierne så lavt.

  Bedste Hilsner
  Martin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullemuss

   Hva er det dog for en latterlig kommentar?!
   Nej irina vil ikke arbejde ved kassen, og det er SLET ikke der jeg vil hen i hvem der vil hvad og det var ikke et svineri til irina skal jeg sige dig, MEN jeg synes det er forfærdeligt at fordi man har deltaget i reality programmer at så man kan sætte sig på sin flade røv som mange deltagere åbenbart gør og så forvente at alt kommer serveret til en fordi man nu er “kendt” og her er det jeg mener at folk skal falde ned og plante begge ben på jorden og så se at vi alle er mennesker. Og ja jeg arbejder som tjener og værtinde og ser ikke disse fag som “dårligt eller som et lavt succeskriteret” job, tværtimod har jeg holdningen at man skal lave hva man elsker og hvad der gør en glad og tilfreds, og mine jobs gør mig lykkelig sammen med resten af min tilværelse i livet.
   Jeg synes det er forkert at sætte sig ned og sige at “jeg kan ikke få job fordi jeg har deltaget i reality” for det er løgn og det er der jeg vil hen med mig opslag.
   Og tro mig jeg kan sammenligne mit liv med alle andres, for når de kan snakke om mig og andre deltagere som om vi alle står ens i forhold til job og det hele bare er noget lort så skal jeg nok fortælle verden derude at vi er MANGE som har et godt liv og knokler røven ud af bukserne UANSET jobstilling…
   Ud over det vil jeg gerne sige dig at jeg har en højere IQ end 90 så at jeg stiller mig tilfreds med et job som tjener har ikke en skid med klogskab at gøre. Det var da en latterlig måde at kommentere tingene på.
   Ha en fantastisk dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida ekmann

  jeg elsker dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget jeg bare MÅ lære.