GLÆDELIG JUUUL

Skal, Skal ikke.

Kærlighed er noget forbandet lort for at være helt ærlig…
Idag er det dagen før nytårs aften “the biggest day at the year” og jeg sidder helt fortvivlet og måske nok lidt forvirret over om jeg skal vælge at stoppe det jeg har gang i eller fortsætte.
Jeg synes det er svært for et eller andet sted ønsker jeg at se hva tiden bringer mig sammen med ham jeg har set, da jeg nyder tiden med ham og ærligtalt er blevet glad for ham, men omvendt også lyst til at stoppe det fordi det er alt for dumt det hele…
Hvorfor er det vi mennesker ikke bare nogle gange kan få lidt tegn omkring hva fanden vi skal gøre og hvordan vi skal gøre det?!

Kærlighed i min verden er sgu noget af det mest værdifulde, men også det mest hadefulde  der findes.
Når vi ikke vil have den, kommer den og når vi gerne vil, er der intet at hente…
Sku jeg bare tænke ‘det var det’ eller give den en skalle og så sige fuck det jeg skal nok få sparket benene væk under ham, det er sku noget af en beslutning synes jeg…

Lidt af mine tanker her inden nytåret… IMG_0174

3 kommentarer

 • Sus

  Ja kærligheden er en forunderlig størrelse – men uundværlig. Og risikoen ved at elske er at miste. Men et liv uden er da for trist! Så giv det en chance – lad vær at bekymre dig om fortiden og fremtiden for den har du ingen indflydelse på, det har du til gengæld i forhold til nutiden, så LEV dit liv i nuet. Pøj pøj med kærligheden – mon det er Stolle du har fået følelser for igen??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Nathja, jeg havde en fyr som jeg virkelig så en fremtid i og jeg havde førhen haft nogle ret ubehagelige forhold bag mig som har gjort mig meget usikker på fyre. Ham her følte jeg at jeg bare kunne være mig selv med men som tiden gik kunne jeg mærke jeg var så glad for ham at jeg næsten ville gå igennem is for ham. Da jeg valgte at komme ud med mine følelser fortalte han at han nød ham og mig og han var rigtig glad for mig, han var bare ikke blevet “slået om kuld” endnu men at det nok skulle komme (det var han helt sikker på) Jeg endte med at blive utrolig såret og savner ham stadig da det er det mest afslappede og romantisk “forhold” jeg har haft. Fyre er ikke ens men hvis man ikke har slået benene væk under dem skal man væk før man selv står og føler sig narret og udnyttet. Nu ved jeg ikke hvad han siger men få det afsluttet hvis du ikke har fået benene væk under ham endnu.. Knus herfra’

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullemuss

   vi har kun set hinanden i en måneds tid, så tror jeg giver det en chance og ser om det ændre sig 🙂
   er ked af din historie… der er ikke noget værre end ulykkelig kærlighed.. øv håber virkelig du finder en som kan give dig hva du fortjener og søger.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUUUL