Så har i været lidt forsømt, men der er sket meget :)

Godaften alle i dejlig læsere..

Det har været nogle ret vilde dage hvor der er sket meget.
Jeg prøver at komme ind på min drømme uddanelse hvilke nærmest er umuligt, da jeg ønsker at blive frisør, iiiiih hvor er det altså bare irriterende at det er så svært at finde læreplads.. :-/ så hvis i har nogle ideer er i velkommen til at råbe højt 🙂
Så indtil videre er jeg igang med at søge ind på sosu uddannelsen som hjælper til de gamle mennesker der ude, det er min næste priotet. At hjælpe de ældre (udover lige at tørre røv) ville satme give mig så meget liv bekræftende at kunne gøre en forskel.
MEN jeg kommer ikke nemt til tingene selvfølgelig hehe. For at hoppe hovedforløbet over og starte direkte på uddannelsen skal man fremskaffe bevis på at man har arbejdet i et år og gået 9 år i skole… Ja hold da nu magle, har har dog gået 9 år i skole, men som skrevet tidligere har jeg været lidt en bandit som selvfølgelig nu får konsekvenser af mine handlinger. Så der gået en masse tid med at skrive rundt til skoler, og de forskellige jobs jeg har haft.
Udover det har jeg søgt job job og job, og FORHÅBENTLIG fået et jeg skal starte på imorgen på prøve. Glæder mig sgu til at komme igang, men det er som tjener, og jeg bøvler en del med ryggen, pga en gammel rygskade som virkelig at irritere så jeg skal bide det i mig og være glad på jobbet, men det er jeg nu også god til 🙂
Når jeg har et job knokler jeg derud af og giver alt hvad jeg har at byde på 🙂
Vi har også været ude og gå det sidste modeshow, og denne gang var det i Ballerup og det var skide sjovt bortset fra at vi sku gå i undertøj 🙂 men vi hygger os altid når vi er sammen og har det rigtigt sjovt Jack, Camilla, Beth og jeg 🙂
Bruger også tid på lidt kærlighed selvfølgelig, men det er sku noget værre rod hehe 🙂 ikke værd at høre om 😛

Så der er massere at se til 🙂
Håber ellers at i har haft nogle fantastiske dage.
Og hvis i har nogle ideer til at give til manden/fyren/knægten der har Alt så må i gerne lige give et hint 🙂

Lidt billeder fra modeshowet i søndags.
IMG_9793 IMG_9794 IMG_9795 IMG_9796 IMG_9798 IMG_9799

1 kommentar

  • karina

    Du er bestemt en mega flot pige! 🙂
    Os mega flotte billeder, han bestemt godt lide det undertøj der er lilla’t eller hvad man kalder den farve 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om min mor