Lidt træning øvelser til de nysgerrige :-)

Mor og datter hygge en lille tur til Jylland.

IMG_9706

Idag er det lørdag og jeg har kun sovet 3,5 time idag inden jeg sku op kl 07:00 da jeg blev hentet kl 07:30 af min skøre mor. Vi skal køre langt 😉 mmmhn dejligt 🙂

IMG_9708Vi skal en lille tur til jylland og besøge en vi kender og vi så straks muligheden for at kunne tilbringe nogle timer sammen. Hun forstår sgu at hygge. Der er taget puder og dyne med så jeg kan ligge bagi og slappe af <3

IMG_9711
Måske jeg skulle tage en lille lur så jeg er frisk til iaften da jeg får gæster til overnatning:)

IMG_9691Jack, Camilla, Beth, Alexander og jeg ska til Jylland søndag morgen. Vi bliver hentet i bus kl 08:30 på køge st og så køre vi ellers mod viborg storcenter hvor vi skal gå julemodeshow med lingeri og smykker kl 13 🙂
Host host Det kan umuligt blive godt efter vi har taget lidt på herhjemme og ikke står snorre lige som da vi var i mexico 😉 hehe men sjovt bliver det og jeg glæder mig helt vildt til at være sammen med dem alle sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt træning øvelser til de nysgerrige :-)