Julemodeshow i Viborg

Hvem er jeg!

Til nye læsere og tilkommende dejilge mennesker, har jeg fået spørgsmål om jeg ikke vil lave lidt info omkring mig om min opvækst, og hvem jeg egentlig er, udover den pige i har set på tv 🙂
Jeg vil prøve at gøre det kort og godt 🙂

539431_10151314187953845_1853519638_n

Jeg hedder Nathja Pusle Borowiec og er født 6 feb 1988 på Køge sygehus 🙂 Så min alder rammer snart de 26 år uuh ha da det er lidt skrammende. :)Jeg har næsten altid boet i Køge, og er tilbage i 4600 efter nogle år i Haslev i mine voksen år.. (hehe voksen år, jeg er da overhovedet ikke voksen)
Jeg har en dejlig mor som hedder “Pusle” og en fantastisk lillebror der hedder Lukas og de 2 betyder alt i mit liv.

353_31669008844_6329_nIMG_8591

Da vores “far” ikke har vist sig som at være mand nok til faderrollen har vi altid kun været en lille 3 kløver, og det har styrket mig til den jeg er idag, hvilke jeg er glad for. I min familie er vi absolut ikke født med en guldske i røven (som man siger i vores 3 kløver) og vi er vandt til at kæmpe for det vi gerne vil have og det vi vil opnå her i livet.

Jeg var enebarn til jeg var 5 år gammel, hvor min dejlige lillebror kom til verden og livet som storesøster startede 🙂 Jeg husker da min mor skulle føde og hun rendte rundt med håndklæder mellem benene, fordi vandet var gået, og jeg bare synes det var mega klamt hehe.

Jeg startede i skole som 5 årige på Ellemarkskolen i Køge, fordi børnehaven altså mente jeg var meget langt fremme og sagtens kunne klare det at gå i skole. Der gik jeg kort tid, hvor jeg så flyttede til Hastrupskolen i 2 klasse.
Min mor kom ud for en ulykke den 23 dec 1995, altså lille juleaften. Hun var på et diskotek inde i københavn. Hun og 2 andre kvinder og en mand blev skudt og min mor var den som kom værst til skade.  Æv bæv!!!
Kuglen ramte min mor i maven og var en 1/2 millimeter fra hendes rygsøjlen, og meget tæt på hendes krops pulsårer. Så jeg var en 1/2 milli på at miste min mor eller få en mor i en kørestol.  Projektilet smadre masse indre organer, og Rigshospitalet fandt ud af i en fart at der måtte flyve en Norsk læge herover som kunne opererer  hende i maven og i ryggen. (Heldigvis for det ellers var hun død, eller indvalid.) Alt dette resulterede i at hun mistede en masse af hendes tarmsystem. Vi har lidt under hendes skudepisode lige siden. Hun kommer sig aldrig 100 % efter dette skete, og vi har kæmpet med alt omkring os. Glemmer det aldrig. Min halv storesøster og jeg sad en mørk aften, hvor det regnede og tornede udenfor og vi hørte Michael Jackson på højeste volume på anlægget, da min “far” kom ind og fortalte at min mor var blevet kørt ned og gået over til sygehuset.  “Hehe idiot tænkte jeg. Det kan man sgu da ikke” så jeg grinte af ham liiiiiiige indtil at jeg så alvoren i hans øjne, og derefter brød jeg sammen.
Det viste sig så, at min mor selv ville fortælle min bror og jeg, hvad der egentlig var sket og det er jeg glad for hun gjorde, og at vi har hende fuldt ud i dag. 
Udover dette helvede og efterfølgende af min mors ulykke viser det sig også efter mange års undersøgelser og besøg hos læger og psykiater, at min lillebror har ADHD i svær grad, ODD og CD, som vi skulle lære at leve med og håndtere på bedst muligt måde og har også kæmpet med det og kommunen ligeså.
Min skole gik dårligt i 2 klasse pga alt den omvæltning og frygt for at miste min mor osv, spurgte min lærer mig om vi ikke skulle sige, at det var bedst at jeg gik et år om, så jeg kunne følge med, og komme på rette fod igen. Det syntes jeg var en god ide så jeg tog 2 klasse om…. (og jeg begyndte at hade skolen)
Jeg kom i en klasse hvor jeg fik nogle rigtigt gode klasse kammerater nogengange. 🙂 Begyndte at være en rigtig ballademager i skolen, og rendte sammen med dem i de større klasser.
Så jeg kørte fra Ellemarken hvor jeg boede den gang, hen til Hastrupskolen og når jeg havde fri kørte jeg på spidsen, som var en fristidsklubben  jeg gik på i mange år.
I 5 klasse begyndte jeg at elske at blive smidt udenfor døren, så jeg kunne være sammen med den drengeklike fra min gamle klasse, altså 6.A. Jeg blev til det man kalder en rigtigt drenge pige og var altid sammen med (kældenavne) Jack, Frankie, Doffy, Lunde og Tusse.
I min 6 klasse “flygtede” min mor, lillebror og jeg en kort periode til Norge da der var nogle uoverensstemmelser herhjemme i lille Danmark. Min morfar boede oppe i Norge sammen med hans kone og hendes søn. Min mor og lillebror tog hjem efter 2 uger da vi havde fået en lejlighed i Hastrup tæt på min skole (AlTSÅ KUN EN SPYT KLAT YES) så hun skulle hjem og ordne lejlighed osv 🙂
Jeg selv valgte at blive i Norge i et lille halvt års tid og startede med at gå i skole deroppe og det var nok den tid jeg har lært mest i hele min skoletid på 9 år. Puha….. Deroppe stiller man sig op fra stolen når læren kommer ind i lokalet og sætter sig ned når hun/ han giver tegn , man siger fru eller frøken osv. Der var altså noget strammere regler deroppe, og for det ikke skulle være løgn, skulle vi synge morgensalmer. Den struktur de havde i Norge var vidst meget bedre for mig, der var lidt for glad for at lave unoder. 🙂 Det var en virkelig god og lærerig tid i Norge og kan stadig godt savne det at være deroppe selvom det er mange år siden nu. 🙂
Da jeg kommer hjem starter jeg igen med at rende sammen med drengene og nu boede alle så tæt på hinanden, så vi altid mødtes hjemme hos min mor inden vi tog i klubben “skuffen” som den hed, og ja nogle gange blev drengene siddende hos min mor fordi hun var så hyggelig og sjov at være sammen med. Elsker min mor for at hun er som hun er.
Jeg blev kæreste med den ene af de drenge, som hedder Jack og han var min første rigtige kærlighed. Tro mig,  jeg kæmpede siden jeg gik i 2 klasse med at få ham på krogen, og jeg havde både givet ham kæreste breve, som han bare smed ud, og alt muligt. ENDELIG fik jeg han sgu på krogen som 16 årig. Vi var kærester til jeg var 17 lige omkring et år (omkrig 5 år hvis man tager fra det første kys vi havde) Da vi sluttede vores forhold, skulle jeg finde mig en bolig, da jeg boede hjemme hos min mor endnu, og hun  ikke var til at holde ud med alle hendes regler og særheder. 🙂 Jeg fik min første lejlighed som 17 årig, da min mor og jeg havde svært ved at kommunikere under samme tag og ikke lige altid var enig om tingene. (2 høns i samme bur kan hurtigt give kampe) og det var her mit liv startede. 🙂
Jeg fik kærester undervejs og røg ind i det forkerte miljø og mennesker hvor folk omkring mig tog stoffer og lavede ulovligheder, men heldigvis lærte jeg at sige fra og har fået en rygrad, hvor jeg ved, at jeg er så stærk psykisk, til at klare utrolig mange ting, meget mere end mange mange andre ville kunne klare.
I 2006 blev jeg slået ned at 2 piger og 2 fyre som virkelig tog så hårdt på mig at jeg var psykisk ustabil i over 4 måneder, jeg var ikke udenfor en dør i 3 måneder og det ødelagde forholdet til min daværende kæreste jeg boede sammen med. IMG_3581
Jeg flyttede for mig selv og fik en dejlig hund efter et lille ophold hjemme hos min kære mor. Her begyndte mit single liv for alvor. Jeg tog på det der hed Burn i Køge hvor jeg stødte ind i Camilla nuværende bedste veninde, som jeg gik på fritidsklubben spidsen med 🙂 og fra den dag var hun og jeg i EN. (fortsættlelse følger senere) IMG_8802

Nogle år efter med druk og spas fandt hun sig en kæreste og det samme gjorde jeg DESVÆRRE 😉 vi gled fra hinanden og snakkede ikke sammen i et par år.
Mit forhold her startede med en rigtigt idiot og forbandet dumt svin men jeg var dybt forelsket og  jeg elskede ham  desværre for højt og var besat af tanken om ham og jeg.
Han var ude i et misbrug af stoffer og jeg ville ikke miste ham til det taber liv.

Han blev væk fra fredag til søndag, nogle gange torsdag til mandag og var sammen med sin x ind i mellem. Desværre fik hende og jeg et rigtigt dårligt forhold til hinanden fordi vi begge ville have ham i stedet for at smide ham ud fordi han kørte mellem os begge 2.

Vi flyttede sammen i et hus i Dalby hvor vi boede med vores hunde “mor og søn” og jeg renoverede hele huset ” jeg er bare sååå handy” hihi jeg kan jeg vil jeg skal”  😉
Efter noget tid gik vi fra hinanden, jeg kunne simpelthen ikke leve hans liv mere og måtte stå fast så jeg ikke gik helt ned, men bruddet med ham var meget hårdere end jeg troede.

IMG_3683

Jeg tabte mig helt sindsygt og gik nærmest nedenom og hjem og den BEDSTE veninde (det vil hun altid være selvom vi ikke snakker så tit) men hun tog mig i Lalandia så jeg kom lidt ud og ugen efter rejste vi til Bulgarien på tøsetur. Hun blev desværre syg 5 af dagene så jeg rendte rundt alene i Bulgarien og begyndte at snakke med folk dernede fra hotellet og i byen, og fik vidst hyggen i at gå ture på stranden og drikke øl ” ad øl” men hyggeligt var det og her fik jeg følelsen af at jeg nok skulle overleve dette helvede jeg nu var igang med at gemmenleve fra min x, jeg var altså glad for første gang i over et år, ved at være væk fra ham 🙂

IMG_3684Vi tog hjem og jeg havde en aftale med min x som havde ringet til mig hele ferien og sagt at vi skulle finde ud af noget når jeg kom hjem. Han lovede at han ville hente mig i lufthavnen, men da vi landede var der ingen og jeg kunne altså ikke få fat på ham, så min venindes søster måtte køre mig hjem, gudskelov for at jeg har så gode mennesker omkring mig.

Da jeg kom hjem snakkede jeg med min mor omkring min ferie og hvor fedt det havde været og hun sagde at gnisten i mine øjne var tilbage, men efter 3 dage hvor jeg ikke kunne få fat på min x lå jeg igen på mit værelse og tænkte hvad fanen jeg skulle stille op med mit liv.
Min mor kom ind på mit værelse og fortalte mig at hende og kæresten gerne ville give mig en rejse til Bulgarien igen, så jeg kunne komme ned og finde arbejde og opleve verden lidt, så allerede et par dage efter havde jeg en ny billet uden hotel eller job, men jeg ville gerne tage chancen 🙂 min x kæreste begyndte at kime mig ned og havde endnu engang fucket alt op og jeg fortalte ham at jeg rejste igen og at jeg altså ikke kunne vente på ham mere.
Jeg rejste afsted tirsdag og havde hotel i 2 dage og allerede onsdag da jeg kom derned havde jeg søgt job flere steder. Torsdag morgen havde jeg et par jobs på hånden. Sådan man!!! IMG_3589
Mit eventyrs liv startede 😀 MEGA FEDT.
Jeg var afsted i 3 måneder. Halvanden måned i Golden sands og halvanden måned Sunny beach.
Jeg kan desværre ikke fortælle så meget om mit ophold “hva sker i golden/sunny blir i sunny” hehe og det er de måneder man aldrig glemmer, men ikke kan huske pga druk fra morgen til aften, men dette ophold har virkelig fået mig til at åbne øjnene for livet og da jeg kom hjem derfra var jeg klar på ekstremerne…

IMG_3353Jeg skulle da helt sikkert melde mig til Paradise hotel. Og det gjorde jeg så, og fandme om jeg ikke kom med.. Det var for vildt 🙂

Jeg GLÆDEDE mig som et lille barn, da jeg elsker at udforske mine psykiske “evner” og skulle ned og se hvordan det var 🙂

IMG_4740

Jeg tog afsted og som hjem 3 måneder efter og bød hele Danmark ind i mit liv lige pludselig.
For mig at komme hjem og være “kendt” har været for vanvittigt da jeg meldte mig udelukkende for at vinde de 500.000 kr. Pludselig kunne jeg altså ikke bare gå ned i brugsen uden folk skulle snakke med mig, jeg kunne ikke bare gå en tur med min veninde i Køge uden at folk skulle ha taget billeder og kunne ikke tage ud og spise uden at blive forstyrret, kunne ikke bare tage i byen som Nathja fra Køge som jeg ALTID har været. Nu var jeg pludselig Nathja fra Paradise, pressen var pludselig nysgerrig i mit liv og hvem jeg blev kærester med, og lukkede mig faktisk inde den første måned programmet kørte fordi det var så overvældende, min facebook spammede, kunne rent faktisk ikke være i fred 🙂 men jeg lærte at lytte til det folk sagde, og har kun fået fået positivt ud af det, nu elsker jeg mit liv og alt det som det har bragt mig efterfølgende af gode oplevelser, venskaber og kærlighed <3 takker til alle som har stået ved mig hele vejen og de mennesker som er blevet en del af mit liv nu.

I er for fantastiske <3
Nu bor jeg i en lejlighed i Køge med min dejlige hund og nyder min tilværelse og ser frem til det livet har at byde på.
ELSKER min familie, mine veninder og venner og byder kærligheden velkommen ind i mit liv for en gang skyld <3 🙂

Lidt “kort” om mit liv og hvem jeg er 🙂

7 kommentarer

 • Emma

  Ej hvor er det bare mega flot og godt skrevet blev helt grebet af historien <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullemuss

   tak skal have <3 det er jeg glad for du syntes 🙂 det er også lidt dybt skrevet.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Jeg bliver faktisk helt rørt <3 og flot at du har skrevet så dybt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Helt igennem en fantastisk lille historie om dig! Jeg synes det er sindsygt flot du er kommet gennem alt dwt og stadig være en smuk og meget klog pige! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullemuss

   Tusind tak for de søde ord, det er dejligt at vide der sidder nogle på den anden side og sender lidt kærlighed med på vejen <3 hård omgang men jeg står her nu pga de mennesker og opbakning fra folet i Danmark 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Nathja!
  Nu har jeg siddet og læst din historie igennem og synes den er helt fantastisk og læse og især med hvad du har gennemgået i dit liv, så folk kan se/læse, så har dit liv i hvert fald ikke været lutter lagkage!
  Jeg blev helt rørt over nærmest alt men mest især omkring det med din mor, jeg håber hun har det bedre nu! 🙂
  Jeg kommer faktisk selv fra Køge af og det var nok det der gjorde dig til en af de store favoriter i Paradise Hotel, for jeg synes nemlig, at hotellet trængte til en ordenlig Køgegenser, så jeg synes det var fedt, at du faktisk kom så langt, som du gjorde og virkelig arvede mig over, at du ikke kom i finalen, du havde fortjent det! <3
  Jeg synes din blog er fantastisk og håber du vil blive ved med og blogge <3
  – Hilsen Jeannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullemuss

   Hej Jeannie 🙂
   Tak for din opbakning gennem tiden 🙂 det har været en hård rejse og har gjort mig til den jeg er, og at jeg kan dele ud af mine kampe, lykke og kærlighed, er noget der gør mig glad nu. Min mor har det okay, vi kæmper stadig med kommunen da hun ikke ka arbejde og så med alt det psykiske som nok desværre aldrig går over, men vi støtter hinanden og kæmper derud af <3
   OG JA paradise mangled da en rigtig køge tøs 😉 som vi siger det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemodeshow i Viborg