Hvem er jeg!

Hudløst ærligt

En fortælling om min biologiske far, som jeg gerne vil dele med jer derude.
Jeg håber ikke at tingene bliver taget som om jeg ønsker at få medlidenhed, for det er ikke min hensigt, men jeg ønsker at fortælle hvordan jeg har oplevet min barndom uden/med min biologiske far og håber at det kan hjælpe nogle derude til måske at komme videre og i ikke er alene med et svigt.
Jeg hverken siger noget for at såre nogle fra min familie eller nogle andre. Dette er en sag mellem en datter og en far, hvordan JEG har følt, set, tænkt og mærket det hele, igennem min opvækst.

Da min mor blev gravid i 1987, går hende og min far fra hinanden og han mener bestemt ikke han er far til det barn, og hvis det var tilfældet skulle hun bare få fjernet fosteret og så kunne de altid lave et nyt, men min mor er stædig som bare fanden og nægter. Er man stor nok til hyggen er man sgu også stor nok til at tage det ansvar der følger med. Her skal det siges, at de havde været sammen i 3 år og var ring forlovet, men det ophæver og deres veje skilles, og min mor skulle fandme nok klare det selv. (Hun er så fucking sej <3)
Min mor føder mig i 1988 og her vælger min far en faderskabstest, som tager omkring 1 år fordi han ikke troede han var faren. Det viser sig at han var min biologiske far.
De var 2 mænd som fik taget testen og ud af de 100 % var jeg altså 98 % hans datter og han valgte derefter ikke at  have noget med mig at gøre. Vi  nåede kun at holde den første jul sammen. That it!!!!
Jeg husker mit første rigtige møde med min biologiske far……
Jeg havde eftersøgt ham flere gange hos min mor, den gang jeg var lille i den forstand, at jeg spurgte om hvorfor jeg ikke havde en far, og hvor han var henne i verden. Min mor sagde at jeg altid bare skulle sige til, hvis jeg ville se ham så skulle hun nok se om hun kunne få kontakt med ham, i håb om at jeg glemte ham lidt igen.
Selvfølgelig kom den dag, jeg var omkring 6 år gammel og havde fået fri fra skole en dag i 1. klasse og jeg var pave stolt over at jeg endelig skulle se den mand som var min rigtige far, selvom jeg havde en mand i mit liv som jeg kaldte far, altså min lillebrors far, han kom ind i mit liv som 2-3 årig (GUDSKELOV for det) men nu skulle jeg altså se min rigtige far og den anden halvdel af mig.
Jeg stod på parkerings pladsen i Ellemarken nr 203 og ventede og ventede på at han ville komme. Jeg legede med en gul tennisbold og havde virkelig sommerfugle i maven, og da han kom var jeg jo nærmest jordens lykkeligste pige.
Han valgte så efterfølgene at komme forbi os nogle af de dage hvor jeg var i skole og det synes min mor var underligt, så hun sagde, at han var velkommen, men altså kun når jeg var hjemme, og efter der havde jeg ikke kontakt til ham som jeg husker det.
Der går nogle år før at jeg får kontakt til ham igen, altså kort før min 10 årig fødselsdag og her snakkede jeg med ham og ringede til ham på min fødselsdag på vej hjem fra lalandia og spørger ham om han ville komme til boller og lagkage senere på dagen og det siger han ja til.
Jeg venter og venter og venter og var død ulykkelig da kl så blir omkring 21 tiden hvor jeg ringer til ham og spørger hvor han er, hvorpå han svar “jeg er på netcafe og skrive med damer” ………………………. min verden her stoppede helt i nogle sekunder……………
“jamen på netcafe du lovede jo du ville komme til min fødselsdags” Jeg begyndte at råbe og græde samtidigt og ja jeg skældte ham ud og brugte nok ord som en 10 årig ikke burde kunne men jeg blev fucking ked af det, så min mor overtog samtalen og prøvede at forklare hvordan hun altså mente at han skulle til at tage det ansvar som “FAR” hvis han skulle være i mit liv. Jeg farede i seng og græd mig selv i søvne og min mor prøvede at fortælle mig at det altså ikke var min skyld at han var sådan, og at vi nok skulle klare den, og ja selvfølgelig gjorde vi da det men hva FAEN skulle jeg stille op som 10 årig der bare ønskede min far i mit liv..
Der går igen en del år hvor vi ikke havde kontakt. Jeg får så kontakt til ham og vi prøver IGEN at snakke sammen, og jeg får så kontakt til mine søskende på hans side, altså min lillesøster og lillebror <3
Her snakker jeg med ham og det går egentlig “okey” i lidt tid.
Vi tog på en kanotur med min biologiske far og ham som jeg kaldte far som 2 årige som jeg fortalte om før og begge deres børn, så vi var omkring 4-5 børn afsted fra begge fædre og jeg var altså den eneste forbindelse mellem de 2 mænd her, men det var en rigtig hyggelig tur og husker på et tidspunkt at jeg skulle kalde på min “plastik far” hvor min biologiske far reagere, HEHE  jeg råbte jo bare FAR og så reagerede begge 😉 nu meget smart når men skulle sige en fælles besked 🙂
Når men vi holdte altså kontakten lidt og jeg kom op og boede hos ham i en uges tid dagen efter juleaften i 1999 da jeg var lidt en møgunge overfor min mor og skulle være på tværs og efter den uge ville jeg altså gerne hjem til min mor igen, da jeg så småt fandt ud af hvordan han var som person og han var ikke en jeg gad at bo under samme tag med.
Han sad tit og viste min søster og jeg billeder af alle mulige damer som han skrev med og ville have herop til DK fra andre lande og her blev jeg lidt klar over hvordan han kørte det med de damer der, og så var det sgu bedre hjemme hos min kære mor.

Vi snakkede stadig lidt ind i året 2000 og skulle til at blive konfirmeret som 12-13 årig den 29 april (mener jeg nok) og min mor spurgte min far om de skulle holde det sammen så begge familier kunne komme med og de kunne holde det sammen, hvortil hans svar er, at min mor kan søge igennem amtet det var billigere for ham.
Det gjorde mig så ondt, men jeg håbede stadig på, at han ville dukke op i kirken, skrive et brev/ sms eller lægge et brev i postkassen, men ingen af tingene gjorde han.
Vi ved alle sammen hvor vigtig konfirmationen kan være for os og at han ikke på noget tidspunkt kunne lykkeønske mig, bragte mit pis i kog, ja undskyld sproget, men NU var det fandme nok.
Jeg havde stadig hans ekstra nøgle som jeg var oppe og aflevere en aften.  Jeg låste mig ind, og skrev en seddel:
Hej (og kaldte ham ved fornavnet).
Her har du din nøgle.
Håber du får et lorte liv sammen med alle dine damer (ludere)
og så lagde jeg hans nøgle på sedlen.
Jeg ved godt det ikke var sødt skrevet men jeg havde virkelig fået nok nu.
Senere den aften møder jeg ham foran det lokale pizzaria, hvor jeg råber efter han, at jeg synes han er ulækker og hvordan han kunne være sådan over for sit eget barn, som han altid havde været overfor mig, og vi kommer meget op og diskutere, faktisk så vi står med hovederne helt sammen. Husker han sagde “Du ligner din mor, hvor må jeg brække mig” hvor mit svar lyder HØJT “Ja du har da kraftedme heller aldrig været der og taget ansvar, så det er da klart jeg ligner hende” !!! vores diskusion stopper her da mine venner stopper os og vi har igen ikke kontakt i laaaaaaang tid, faktisk til jeg er 18 år gammel.

Jeg kommer gående forbi hans rækkehus stadset godt op en dejlig sommerdag, da jeg skulle hjem til min daværende kæreste som boede tæt på ham. Min far, som var blevet til en fremmed mand var ude den dag, og jeg gik lige forbi ham. Han gloede helt vildt, og på vej hjem igen fra min kæreste sad han stadig ude hvor min far råbte noget om min lillesøster hvor jeg svarede kort tilbage, og han kom gående over til mig hvor han spørger om vi ikke skal prøve at være far og datter. Han ville prøve at vise mig at være far, hvor jeg sagde ordret : “Vi kan godt prøve at se hvor tingene kan føre hen, men for mig vil du ikke være min far, men en mand, som står på min dåbsattest”  Fortalte ham,  at jeg gerne ville acceptere hans liv HVIS han var ærlig overfor mig med alle hans damer osv osv og det var det vi handlede ud for.
Det viste sig så, at i de år vi ikke havde haft kontakt, var han blevet gift med en dame fra Bulgarien som var rigtig sød og de havde fået min nye lillesøster. Hun kunne altså ikke forstå dansk så vi måtte snakke engelsk hvis vi skulle snakke med hende, og da hun kom til Danmark vidste hun ikke at vores far havde nogle børn så det hele kom som et chok for hende da min lillesøster vælger at sige det til hende.
En dag sidder min største lillesøster og mig i stuen med min far og hans kone fra Bulgarien, og pludselig viser han os nogle billeder af ham og en Thailandsk dame der sidder i et større selskab med blomster osv og fortæller os så, at det er hans kone nede i Thailand og ikke nok med det har vi fandme en lillesøster og lillebror dernede også…

VI ER LAMSLÅET…. Altså vi sidder i stue men hans ene kone som ikke forstår dansk og så fortæller han os om en anden hvor han har 2 børn.. han fortæller også at man gerne må  havde flere koner i udlandet så længe det ikke er i Danmark og at man ikke skal betale børne penge efter det 4 barn man får.. VI VAR RYSTET. FULDSTÆNDIG RYSTET.
Hvordan kan en mand bare være så ligegyldig og lave børn her og der og blive gift med flere osv, hvis han kan, kan alle tænkte jeg og med mit svigt jeg i forvejen har fra denne mand, der aldrig havde vist mande rollen i mit liv, gjorde dette her, det overhovedet ikke nemmere for mig at takle.
Jeg kunne mærke at jeg var smadret og ødelagt inde i og ikke stolede på nogle fyre OVERHOVEDET.
Hans kone fra Bulgarien flyver hjem sammen med min lille bitte søster, og havde det sårn: okay jeg må jo prøve at acceptere ham som han er.
Noget tid efter møder jeg ham så i Køge by komme gående med en ny kvinde, som er gravid, og jeg går over og hilser på dem på dansk og spørger ham ORDRET “ved hun godt hvem jeg er” og han svare ja det gør hun. Jeg hilser på hende på engelsk og siger hej velkommen til. Mit navn er Nathja. Jeg håber at du får et godt ophold her. Vi skilles og en uge efter møder min ældste lillesøster dem og spørger ham sjovt nok også på dansk ” ved hun hvem jeg er” hvor han svare ja det gør hun og hun hilser og byder hende også velkommen.
Noget tid efter skriver vi begge til denne kvinde som skal til at føde at “vi håber du har haft en godt ophold i danmark sammen med vores far og vi glæder os til vores lillesøster eller bror kommer til verden”
OG HOLD NU GODT FAST …. Hun svare os på engelsk tilbage: “Hvem er jeres far ?! “
Jeg tabte sutten fuldstændig… Altså igen havde han løjet overfor mig og nu også min søster. Jeg var fortvivlet og skrev tilbage, at ham som hun var sammen med og skulle have barn med var altså vores far og hun måtte gerne se dåbsattesten,  jeg havde det ligesom sort på hvidt, at han var min far, eftersom han ville have taget den test dengang.
Men den stakkels kvinde skriver tilbage, at det altså ikke kan være rigtigt fordi at han havde sagt (IGEN HOLD FAST DERUDE) at jeg var hans kammerats kæreste, og om min lillesøster havde han sagt at hun var hans kammerats datter….
JA i læser rigtigt…
Og her er det så jeg spørger mig selv og stiller stadig ? ved hvorfor han løj overfor mig… Han skulle jo bare fortælle mig, at han ikke havde fortalt hende at han havde børn herhjemme, så havde vi da accepteret hans liv selvom jeg synes det er synd for den lille nye søskende som skulle til at komme til verden.
Jeg skrev til ham og jeg var rasende. Vi snakker med store ord, at han skulle ALDRIG ALDRIG AAAALDRIG NOOOOOGLESINDE kontakte mig, kigge på mig, snakke om mig eller noget andet for jeg ville ødelægge hans liv hvis han ødelagde mere i mit.
Jeg var SKAM KNUST endnu engang, og denne gang havde jeg virkeligt prøvet at acceptere hans liv men jeg måtte indse at han aldrig ville acceptere mig og mit liv. Har ikke snakket med ham siden og det er omkring 6-7 år siden nu.
Så hvad jeg ved af, er vi nu 9 søskende der har 7 forskellige mødre som bor i 4 forskellige lande.
Jeg er stadig meget uforstående over hvordan og hvorfor han har valgt at behandle mig som han har gjort. Jeg ville ønske, at jeg kunne få svar på det nogen gange, selvom det aldrig kommer til at kunne ændre noget alligevel.
Jeg har dog fået at vide at han render ude i byen og fortæller at jeg er hans datter efter min deltagelse i paradise hotel og fået så stor accept af hele DK. Der må jeg skuffe.

Jeg er IKKE datter af ham, han er ikke min far, bliver det aldrig og har aldrig været det, det eneste han har gjort er at hjælpe min mor med at bringe mig til verden. Han er navnet der står fra sædbanken. Intet andet.

Jeg har dog nogle dejlige søskende, mine lillesøster og lillebror på hans side som jeg stadig har kontakt med og det vil jeg altid have.
Håber de og resten af familien ved at dette indlæg altså ikke har noget at gøre med at jeg vil være ond eller snakke ned om nogle dog har jeg haft brug for at få følelser, tanker og spekulationer ud og ned på skrift og ved der sidder nogen derude som helt sikkert har brug for et kram og vide de ikke er alene uden en forældre.

Jeg er kommet til det punkt i mit liv hvor jeg prøver for første gang at tænke på at alle mænd ikke er ens, men frygten og oplevelserne omkring min BIO far ligger i så dyb smerte i mit hjerte at jeg ikke tør at give slip og aldrig tror det vil komme medmindre miraklet høre mine bønner.
Jeg har haft gået til psykologer osv omkring dette emne fordi det har ligget så dybt at jeg har følt det svigt,  plus alle de andre ting der har været, men jeg er ovenpå nu heldigvis og er glad for som mit liv ser ud nu.
Så når jeg kigger tilbage er jeg glad for at det kun har været min fucking seje mor som har været der som ene forældre og så at min lillebrors far har taget mig ind som hans egen.
Jeg vil ikke spole tiden tilbage og gøre det hele om som mange andre måske ønsker,  for godt nok har det været hårdt og jeg altid vil ha det svigt til mænd, men jeg har kæmpet mig frem til den pige jeg er idag og hende er jeg FUCKING STOLT OVER (siger jeg nu med glædes tåre i øjnene) og takker af hjertet til de mænd jeg har i hjertet nu for at i holder mit hysteri ud nogle gange. Tak til mine søskende, resten af familien for at vi altid har holdt sammen og til alle de mennesker der har støttet mig til at være der hvor jeg er nu. <3

22 kommentarer

 • Anne

  Såå rørende, ærligt og flot skrevet. Vil gerne læse mere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lillesøs ♡

  Så godt skrevet Søs . Det kan ikke beskrives meget bedre end det tror jeg.. sidder helt med tåre i øjnene .. Længe siden jeg har tænkt over det som sådan . Nej hvor har vi gået gennem meget lort med den mand. Men det jo heldigvis bare en del af os der ligger i fortiden.. perfekt har han ALDRIG Været og han har ikke Været der for os , dog er jeg alligevel lykkelig over at han har lavet så mange børn , da jeg har fået dig og bassen ud af det ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Du er seriøst pisse sej! Det er mega fedt at du er blevet til den du er i dag, for af hvad jeg har set så er du en stærk og ærlig kvinde! Håber du finder en ordentlig mand i dit liv! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Bjerg

  Hej nathja
  Jeg har været det sammen i gemmen hvor jeg første fik snakket ud med ham og han sagde til mig at det var min mor der var skyld at jeg ikk måtte se ham og jeg gik hen til min mor og spurgte hende om hun nedgt at jeg måtte snakke med min far og hun sagde nej til mig og hun sagde at min far skulle komme og hente mig og min stor bror og stor søster hjemme hos min mormor men han kom aldrig og hente os os så efter 13 år ville han snakke med mig og mine søskende og der fandt jeg ud af at han var blivet grift med en ny dame og de havde fået en dreng sammen og det var helt fint med mig og så kom der en dag hvor jeg var ude ved min far og så havde jeg været ude med min lille bror og så kommer vi hjem igen og så fik vi bare balde og min fars kone sagde til mig at jeg ikk skulle snakke med min lille bror fordi vi havde gjort noget forket selvom jeg ikk synges at vi havde gjort noget forket og så kom jeg hjem til min mor igen og der sagde jeg til min mor at jeg aldrig skulle snakke med min far igen og så en dag bliv jeg meget uvenner med min mor og så tog jeg ind til min stor søster og snakket med hende om alt det der var sket og der borede jeg i en uge og så skulle jeg på skoletur til Bornholm og da jeg så var kommet hjem til min mor igen efter den tur så ville jeg ikk snakke med hende og så gik hende og min fars kone efter mig og jeg gik væk fra dem og så kørt min far og hans kone hjem og så gik det galdt for mig og min mor igen og så kom min far og hans kone tilbage igen og så bliv jeg meldt til poltit af min fars kone og bliv næsten kælt af hende fordi jeg ikk måtte går en tyr fordi jeg bar så sur så da potit kom så vil min fars kone ha at jeg skulle med på stadion og så sagde jeg det skal jeg ikk jeg skal bare have lov til at være mig selv og så kørt potit igen og min far og hans kone kørt hjem igen og vi bliv meldt til komummen to gang og det jeg kan husk at min mor sagde at der ståd at min sted far havde haft sex med mig og sexkul over grab på mig og jeg bliv virkelig ked af det over at min far kunne find på at sige sådan noget og nu har jeg fået nyt nummer for at min far ikk kan komme til og ringe til mig og den enet af mine søskende der snakker med min far det er min stor bror
  Det var bare lidt om hvordan min far har været overfor mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Så flot fortalt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Meget rørende historie/tekst eller hvad man kan kalde det, super sejt at du er stærk nok til at gennengå alt det her (har også læst det med din mor) og stadigvæk være smuk, klog osv.
  Respekt for det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Irene Østergaard

  Du er for sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvor er det dog godt skrevet. Har selv droppet kontakten til min biologiske mor pga svigt. Hvor er det dog rart at læse dinhishistorie og vide at man ikke er ene om at have en vildt dårlig forælder. Stor respekt herfra! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvor er det dog fordærdenligt, blev helt rørt! Dejligt at høre at du har så fantastiske mennesker i din omgangskreds, ellers havde det jo været endnu hårdere <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Nathja 🙂

  Jeg er også vokset op uden en far.
  Og jeg har ikke i mit 32 årlige liv nogensinde set ham eller mødt ham. Han har heller aldrig forsøgt at opsøge mig 🙁
  Jeg ved hvad han hedder (Det står på min dåbsattest) Men mere ved jeg ikke.
  Men trøster nogen gange mig selv med, at det er ham der har smidt guld på gaden…..
  Men har klaret mig fint igennem livet med den bedste mor man kan ønske sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aleksandra

   Kender det godt, er 17 og har aldrig mødt min far, han står ikke i min fødtattest, og flyttede til min mor da jeg var 11( dengang boede jeg i Rusland). Jeg synes bare ikke det er hårdt for mig, da denne person(mand) har jeg aldrig set eller hørt om. Men så har jeg aldrig haft en kæreste da jeg aldrig har haft en mandlig rolle i mit liv. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emil

  Du burde virkeligt slette dette indlæg. Det er så respektløst over for din far som du beskriver som din “uægte far”, tag dig sammen, Nathja! Troede du vidste bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullemuss

   Meget muligt du synes det er respektløst, men nu er det sårn at jeg har gået i 25 år og taget hensyn til ham, hans liv og hvordan han har te’et sig og det kommer aldrig til at ske igen at jeg tager hensyn, for som en rigtig far burde man tage ansvar og stå ved at man har fået børn, da jeg var yngre følte jeg at han ødelagde mit liv, og det er helt sikkert også grunden til at jeg har så negativt syn på mænd, men vælger at se på den lyse side at jeg er blevet til den jeg er Idag 🙂 folk omkring mig, såsom familie og søskende kan kun støtte op omkring at han har været uansvarlig og indlægget er ikke ondt mod ham, men for at hjælpe andre mennesker som måske har haft det som jeg selv har haft… Og hvis han eller nogle andre føler sig truffet eller negativt berørt at min histore kan man takke ham, for det er hand handlinger som har udviklet denne historie… 🙂 ha en dejlig dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emil

   Der er ingen grund til at udstille ham over for alle dine så kaldte “fans” som har læst din historie, men jeg er sikker på der mangler en hel del som ikke er blevet skrevet i dit indlæg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullemuss

   Du har ret… Der mangler nemlig en hel del som jeg ikke har fortalt om ham og som jeg synes ska forblive i min hukommelse, så nej udstiller ikke nogle tværtimod jeg kunne ha svinet ham til og fortalt hvor et stort svin jeg synes han er og hvilke handlinger han mere har foretaget men vælger at tie på de områder hvilke han vidst ska være rigtig glad for, og vælger også at fortie hans navn 🙂 som sagt hans valg, min historie.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emil

   Du gør dig jo mere til grin? Haha kan ikke stoppe med at grine over hvor dum du er at høre på, “kunne sidde og svine ham til” tror du ikke du har gjort nok af det indtil videre?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullemuss

   Har ikke svinet ham til, blot fortalt min oplevelse af min barndom med ham som “far” dog er han ikke ordet værd.. Som jeg hele tiden har skrevet, det er ikke for at svine folk til blot hjælpe andre der har haft samme oplevelse, og hvis han skulle føle sig truffet og svinet til kan jeg kun sige …. TAK FOR LORTE BEHANDLING… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Biebers Pige

   Syntes det er en fed måde at reagere på (altså bare pisse ligeglad med at Emil syntes det er respekt løst, for det er det ikke…det er mere respektløst af ham

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru NS

  EMIL…. Kan ikke andet end skræld grine af dig, at du overhovedet gider være så negativ og gå op i hvad Nathja føler, har oplevet med hendes “far” -Men du er jo en “mand” selv ,og åbenbart ikke særlig kvik. Kan ikke lade være med at tænke på om du har haft dine egne forældre omkring dig, siden du kan kommentere at Nathja sviner hende bio “far” til.
  En ting jeg lige kraftig vil understrege, er at ALLE børn har brug for begge deres forældre i deres liv, men hvis man bliver svigtet gang på gang, så sker der rigtig mange ting hos børn, vel og mærket.
  Er sikker på at Nathja har haft det svært når det kun har været hendes mor der også skulle være en far, samtidig med at skulle forklar en lille pige hvorfor hendes far ikke er der for hende.
  Så kan kun sige til dig at du må da ligne ham rigtig meget eller have en del tilfælles med dette skræmmende “forbilled” af et stk. mandfolk. Ydere mere have dårlig smag i kæften siden du kan tage parti for sådan en opførelse. Håber ikke du har børn eller får børn, for stakkels dem da. Puha……
  Lige til sidst…. Jeg er IKKE en fans til Nathja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rita

  Kære Nathja
  Du lader dig forhåbentlig ikke påvirke af sådan en som ham Emil,
  bær over med ham – knægten er jo ikke så gammel. Han har ikke levet dit liv og kender dig ikke. Kan være han kender din far, og det er jo fint såfremt han oplever ham anderledes end du gør. Du fortæller din historie, det skal du have lov til, og andre skal/kan ikke sætte spørgsmålstegn ved det du skriver. Det er din historie og kun du ved hvad du har oplevet. Så er der os tilbage som er tilskuere, jeg kender dig ved du er en sød og kærlig pige, jeg har læst din historie og du ved det gør mig ondt på dine vegne. Kh.din faster

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullemuss

   Kære skønne faster <3 tusind tak for dine ord og opbakning omkring mit indlæg, er glad for at det blir forstået korrekt.. Alle har hver deres meninger om hinanden og det ska alle ha lov til 🙂 er glad for at jeg har jer andre og det er alle mands skyld at jeg er hvor jeg er idag <3
   Historien kan gøre ondt dybt i hjertet, da jeg mener alle børn fortjener en værdig faderrolle, men men men jeg står her, stærkere end nogensinde med jer som familie, dejlige venner og et liv med oplevelser ingen kan ta fra mig <3 massere kærlighed og knus til dig+ mand og mine fætre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ukendt

  Hold da op der var mange børn han fik lige født der. Sikke en træls historie. Men jeg som selv har aldrig haft en far, ved ikke engang hvad han hedder, er kun 17. I min fødtattest står der jeg kun har en mor. Og min mor havde jeg først kontakt med da 11 og flyttede op til hende, fra Rusland. Trods alt så har jeg aldrig tænkt på min far, hvordan kan man savne en persone man ikke kender. Alle har det hårdt, men alligevel så er man tanknemmelig over de personer man har i sit liv. Jeg er glad for at jeg har så god forhold til min mor som jeg har, selvom vi er tit op og skændes. ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg!