Så har i været lidt forsømt, men der er sket meget :)

GLÆDELIG JUUUL

Så blev det jul, og endelig er det overstået 🙂
Jeg er ikke så meget til alt det jule tam tam her.. Det er en dyr tid hvor folk stresser, og inde i er ved at brænde op pga alle de ting der skal ordnes inden den 24 dec.

I år har vi holdt julen hjemme hos min mormor og pap morfar, sammen med min morbror, lillebror og mor, super hyggeligt, men mange år siden vi har holdt julen hos min momse 🙂
Gode gaver har jeg fået, HELE 5 parfumer har jeg fået :-O gad vide om det er en hentydning til jeg bare stinker 😉 hehe griner… Jo og så har jeg fået en fin halskæde, et gavekort til take care massage, lidt penge og en masse rasle gaver 🙂 hihi
Maden var rigtigt god som den selvfølgelig altid er til julen. Jeg selv er mest til and (MMMMHNN Jeg elsker and) og massere af sovs…

Jeg har 5 års jubilæum med min bedste veninde Camilla, og har lige aftalt spontan tur med hende på Depotet i køge, så de mave smerter jeg VIRKELIG har lige nu må fanme lige udskydes med et par pernodil og så på festgrejet 🙂
Efter jeg er blevet uvenner med en af de personer (fyre) som betyder mest i mit trænger jeg virkelig til at hamre igennem som på sunny beach og paradise manér, så jeg håber og krydser fingre for at der er massere mennesker og dejligt humør i køge natteliv i nat 🙂

Til alle jer andre…
RIGTIG DEJLIG JUUUUL TIL JER ALLE <3
Over and out Nathja

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så har i været lidt forsømt, men der er sket meget :)