Et lille indlæg om en ny dag som blogger :) Håber i kan lide det :)

Et lille indlæg om en ny dag som blogger :) Håber i kan lide det :)

 

Hej alle dejlige mennesker derude. 

Så er jeg blevet spurgt en del gange om jeg ikke ville gå i gang med at blogge lidt om mit liv og min hverdag, og må nok indrømme det er lidt specielt at skulle sidde og skrive om sit liv på denne her måde, men nu prøver jeg det.
Hvor skal jeg starte, mit liv som det er lige nu er en del rodet og forvirret og ville ønske jeg kunne dele en masse ting men det er noget i må vente med, da alting lige skal falde på plads.
 
 
 
Idag den 4 dec 2013 sidder jeg og prøver at få kontakt til en psykiater da jeg skal til at komme igang med se om jeg har ADD.
Der er dog rigtigt lang vente tid og det er en meget lang proces man skal igang med, men jeg har valgt at tage det tunge og lange skridt, da min lillebror har en diagnose som er ADHD og min mor har fået konstateret det samme.
Jeg har dog ikke den hyperaktive mener min læge, men jeg har meget koncentrationsbesvær når jeg skal gå i skole og har mange andre “brister” som jeg har vendt til en del af min personlighed nu, men jeg vil rigtigt gerne igang med en uddannelse og tage den færdigt så det kunne være rigtigt godt med noget hjælp af en art hvis det findes derude, vi jo desværre ET LORTE SYSTEM som vælger at sylte på det forkerte områder.
 
Min mor og jeg har kæmpet med systemtet for min lillebrors skyld siden han var 10 år, men der er ikke sket andet end han er tabt i de danske paragrafer og love i danmark hvilket jeg synes er dybt forfærdeligt og han er nu 21 år.
Vi har prøvet ALT, også råbe de danske medier op for at de skal gøre noget med desværre uden held.
Så nu tager jeg lige selv en diagnose og arbejder fremad med den 🙂 men jeg er kun stolt af den jeg er uanset hvad svaret kommer til at lyde på, men nok om de psykiske ting vi skal til det lidt mere mundre.
     
Jeg begyndte i går at træne med min veninde Sanni, og fuck det var hårdt, jeg har trænet lidt de sidste par måneder men det har mere været konditions træning og sund kost men nu er vi altså gået igang med den vilde styrke træning og det kan satme mærkes idag av av av :O hihi men det skal jo gøre ondt før det gør godt har jeg fået afvide 😉
Så jeg sidder og venter på vi skal ned og have rigtigt ondt i kroppen og få en masse tanker ud, da jeg synes min træning giver et puste rum for alle mine dage spekulationer og tanker.
 
 
Kærligheden hos mig er begyndt at få positive tanker at gå på, da jeg har fået bevist at der er ordenlige mænd derude åbenbart.
Mit negative forhold til det mandlige køn og mit forhold til min biologiske far kommer senere da der er mange tanker og følelser der skal ud omkring det, så vil i også forstå hvorfor jeg er lidt forvirret nogle gange, men som det ser ud nu er der lys forude 🙂 <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille indlæg om en ny dag som blogger :) Håber i kan lide det :)