Skal, Skal ikke.

Den værste jul

Så skete der faktisk ret mange ting lige efter jeg havde skrevet til jer juleaften.

Som jeg nævnte var jeg lidt ude i en bytur da jeg havde 5 års dag med min bedste veninde, men intet skulle selvfølgelig være på min side som det plejer. 
Jeg må virkelig ha pisset moder Karma af siden alt altid skal gå modsat af hvorn jeg vil have det. 

Jeg pakker taske omkring kl 23:15 og er totalt klar på byen men stilletter for en gang skyld som i gamle dage, og havde pakket sprut + lir og manglede bare at gå med min lille prinsesse til hund så jeg kunne komme afsted. 
Jeg skynder jeg at tage tøj på, og kalder på min hund freja, kigger om der er biler på parkeringspladsen hvilke der ikke er og løber så bare med hende over på græsplanen så vi lige kunne lege lidt (her skal det lige siges at jeg altid har kulle gå med hende uden snor i de 6 år jeg har haft hende) , MEN i det vi skal afsted begynder den lille tosse af løbe mod en kommende bil der ligner min mors bil, som drejer ind på parkeringspladsen, og her høre jeg så en BANG efterfulgt af skrig og spæner så hen og får stoppet bilen med et par inden i som selvfølgelig er rystet. I det jeg løber hen til bilen får jeg de VÆRSTE tanker nogensinde om at nu er mit liv slut, min lille skat er splattet ud i hjulet, hvordan jeg skulle reagere og at jeg aldrig ville tilgive mig selv hvis hun var død. 1000 milioner tanker nåede at fare gennem mit hoved på vej over til den bil som altså kun var 4 meter væk fra mig. Da jeg får stoppet bilen skynder jeg mig at kigge under bilen, og her ligger min lille mus fast under køleren altså forrest på bilen og kan ikke komme ud, jeg skriger bare at manden ikke måtte køre og han stopper bilen og en anden mand står på parkeringspladsen og han kalder jeg på så vi alle 4 kan løfte bilen og få freja ud.
Da vi løfter bilen kravler hun stille ud og jeg kan se hun er helt rystet, jeg sætter mig ned på jorden og hun kommer over til mig. Hun er hel og hun trækker vejret var min allerførste tanke, efter ser jeg hele hendes højre side af kinden, fra kæbe parti til omkring øret var revet væk så der var massere blod. Under mulen fra spids til hals var hun skrabet, begge hendes poter var blevet skadet og blødte og hendes ene siden af numsen var blevet ramt og hendes øjne var helt blodsprængte 🙁 
Hun stod helt stille og var i chok og var helt tæt på mig, mens parret og den sidste fyr ringede til de forskellige dyrehospitaler. 
Vi kom igennem til Karlslunde dyrehospital og fik en rigtig god dialog med ham hvor jeg forklarede alt fra start til slut og hvordan hun var, så ud og reagerede og han sagde jeg skulle komme med hende dagen efter hvis jeg ville det, og jeg kunne også komme med det samme dr var taksten bare så høj at det var umenneskeligt at betale nu og her.
Så jeg blev enig med dyrelæge og parret som rigtigt gerne ville køre mig hvis jeg ville det, at jeg blev hjemme og fik vasket min lille mus, og at jeg så holdt mig vågen for at holde øje med hende.
IMG_0264IMG_0268IMG_0270IMG_0271IMG_0273IMG_0280IMG_0282

Parret kørte og jeg tog mig af freja, kogte noget vand og lod det køle af og vaskede hende forsigtigt men godt igennem og var ved hende uanset om hun ville ligge på sofaen eller i min seng, og ringede den nat 5 gange til dyrelægen, fordi hun blev mere og mere hævet i hovedet altså dobbelt størrelse i den side hun var skrabet og om det var normalt osv, og skrev til min mor omkring kl halv 2 da freja havde fået lidt ro på, hvor min mor var klar til at køre os til lægen med det samme, men jeg ringede til dyrelægen kl 04.23 og fik en tid kl 08:30 som var den første og skriver til min mor at vi har en tid der og hun ville så komme om hente os kl 08. Så jeg lå bare om holdte mig vågen til vi skulle afsted og nussede min sårede lille trold som altså lå helt klisteret op af mig og hun begyndte at reagere på den måde som lægen havde forklaret mig med stress osv. 
Så kl 08 kom min mor og vi kørte ud til Karlslunde og fik freja tjekket, det var heldigvis som det nu skulle være efter sårn en omgang. Hendes kæbe kunne han dog ikke tjekke pga hævelsen og hun haltede på sin ene fod som han mente var pga slaget.
Han kunne ikke se eller mærke noget, skulle dog holde meget øje med hendes kæbe, for hvis det hævede mere skulle hun i narkose og opereres for blødningen der ville være. 
Freja fik smertestillende og antibiotika, og en recept på mere medicin som jeg skulle hente på apoteket, og en gang desinficerende shampoo som jeg skulle vaske hende med 4 dage frem. PUUUHAAA en omgang siger jeg bare. En dyr udgift og en hund der var helt ødelagt 🙁 Oveni det, får min mor en melding mens vi er inde hos dyrelægen af hendes kammerat døde natten til 1 juledag. Så den skulle vi også lige sluge oven på ingen søvn og denne ulykke. 
Da vi kommer hjem på min parkeringsplads ser vi spor fra Freja der er slæbt 1,5-2 meter hen af jorden under bilen og det er det der har skrabet hendes sårn i ansigtet. 🙁 
IMG_0298 IMG_0299
Vi har den heldigvis bedre og det går den rigtige vej med Freja. Hævelsen har lagt sig og der er kommet sår alle de steder hun slog sig, og er nu begyndt at klø i den. 
Hun sover stadig meget og er stadig lidt pyller og mor syg og har fortsat et eller andet med poten da hun halter lidt men det er meget bedre nu end da det skete.
IMG_0427IMG_0433

Som jeg har sagt til min mor, er det bare ikke vores tid i jule, det var lille juleaften min mor den gang blev skudt ned som jeg har forklaret lidt om i et tidligere oplæg. 
Men så længe vi er sammen klare vi alt trøster jeg mig selv med. <3 

Håber jeres jul har været lidt bedre end min, det er jo en tid man skal have gode oplevelser <3 

10 kommentarer

 • Maja

  Årh! Mit hjerte græder! Stakkels lille vuffer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullemuss

   Ja det var sgu en hård omgang… tak for tanken i hvetfald hun har det okay nu <3 heldigvis

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Årh lille pus .. sikke noget 🙁 rigtig god bedring med hende! håber hun kommer sig uden for mange men 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullemuss

   tusind tak skal du have <3 ja hun tør hvertfald stadig at gå på parkeringspladsen og hoppe ind i min mors bil så jeg håber hun slipper så "let" selv om jeg synes det har været en hård omgang <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ja, det forstår jeg godt! Ved ikke hvad jeg skulle have gjort hvis det var min hund!
   Men godt hun ikke er “bange” 🙂 så må vi håbe hun kommer hurtigt ovenpå igen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kamilla

  Årh lille Freja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Åååhhh ha, lille Freja pige dog! Man blir så skide forskrækket, når ens baby kommer slemt til skade..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Åååhhh ha, lille Freja pige dog! Man blir så skide forskrækket, når ens baby kommer slemt til skade..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ååårh hvor ærgeligt:(
  Ønsker jer virkelig alt lykke<3
  Håber din hund får det ligeså godt som før igen (: Fortsat god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Ej hvor er det syndt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal, Skal ikke.